Vierailijahallintasovellus

OnLocation

Varmista huolellisuusvelvoitteesi piiriin kuuluvien työntekijöiden ja palveluntarjoajien turvallisuus kaikkien aikojen innovatiivisimman mobiilisovelluksemme, OnLocation, avulla.

Kosketuksettoman kirjautumisen mahdollistava älykäs vierailijahallintaohjelmisto edistää työpaikan turvallisuutta ja auttaa täyttämään työsuojelumääräykset. 

Mobile-phone-WolMobile-sign-in screen

Etätyöskentely

Vierailijaturvallisuus

OnLocation parantaa vierailijoiden turvallisuutta merkittävästi lisäämällä läsnäolotietojen tarkkuutta. Sen avulla saat tärkeät ilmoitukset nopeasti kaikkien työntekijöiden tietoon ja saat yhteyden myös etätyöntekijöihin.

Sovelluksen älykkäät automatisoidut palvelut vievät vierailijahallinnan aivan uudelle tasolle. Organisaatiot viestivät tehokkaasti henkilöstön ja alihankkijoiden kanssa kaikissa yrityksen kiireellisissä, toimintaperiaatteisiin liittyvissä ja muissa tärkeissä asioissa.
 

Mitä ONLocation Mobile mahdollistaa:

Seuraa kuka on paikalla

Automaattinen sijaintiin perustuva kirjautumispalvelu

Tarkka ja ajantasainen työkalu turvaa toiminnan hätätilanteissa, kun talo on saatavat tyhjennetyksi. Geofencing-toiminnolla (käyttäjän sijaintiin perustuva toiminto) olet automaattisesti aina selvillä siitä, keitä tiloissanne on paikalla. Työntekijöiden ja palveluntarjoajien ei tarvitse kirjautua tiloihin manuaalisesti.

wolmobile sign-in

Lähetä pikaviestejä

Tärkeät tiedotukset

Asiaton henkilö aulatiloissa? Portaikko vahingoittunut neljännen kerroksen kohdalla? Vuotovahinko tehtaassa 3? Lähetä pikaviestejä paikalla olijoille ja varoita kaikkia työntekijöitä ja palveluntarjoajia tiloissa tapahtuneesta vahingosta. Ilmoitusten kuittaustoiminnolla (Acknowledgment Notices) varmistat, että jokainen on kirjauduttuaan vastaanottanut ja lukenut tärkeät ilmoitukset.

wolmobile sign-in sos- alert

Seuraa etätyöntekijöitä

Etäkirjautuminen

Tekeekö henkilöstö etätöitä? Työntekijät voivat kirjautua töihin, vaikka työskentelisivät kotona, matkalla tai syrjäisellä alueella. Paikkatieto ja nimetyt turvallisuusyhteyshenkilöt organisaatiossa sekä työskentelystatus päivittyvät.

Wolmobile workman on-site