Half-cell PV panels arranged
Half-cell PV panels arranged

Aurinkoenergia

Aurinkopaneelit aurinkoenergian uranuurtajalta.

homeowner in front of solar powered home
homeowner in front of solar powered home

Aurinkoenergiaa kotiisi

Tuota oma puhdas energiasi ja säästä kustannuksissa.

woman investor in front of PV power plant at sunset
woman investor in front of PV power plant at sunset

Aurinkoenergiavoimalat

Pankkikelpoiset fotojännitepaneelit projektiisi.

factory rooftop PV installation with man standing on it
factory rooftop PV installation with man standing on it

Kaupallinen ja teollinen

Hankkikaa oma aurinkoenergiajärjestelmänne ja muuttukaa vihreäksi yritykseksi.

Aurinkoenergia

Tervetuloa Sharpin verkkosivuston aurinkoenergian fotojännite (PV) -lukuun. Meillä ei valitettavasti ole täydellistä aurinkoenergiasivuston välilehteä tällä kielellä. Siksi tämän sivun linkit johtavat EU-sivustollemme, joka on englanniksi. Jos et puhu englantia, suosittelemme käyttämään käännösominaisuutta, joka löytyy monista selaimista. 

Sivun alalaidan yhteydenottolomakkeet ovat omalla kielelläsi.  

Elinikäinen aurinkoenergiakumppanisi

Jos etsit laadukkaita aurinkopaneeleita ympäristötietoiseen energiantuotantoon, olet tullut oikeaan paikkaan. Aurinkoenergiaratkaisujen tarjoaminen on ollut Sharpin tärkein tuote yli 60 vuoden ajan. Tähän mennessä Sharp on toimittanut yli 50 miljoonaa eturivin fotojännite (PV) paneelia ympäri maailman ja täyttänyt tuhansien kansainvälisten aurinkoenergia-asiakkaiden tarpeet.

Euroopan toimipisteestämme myymme aurinkoenergiajärjestelmiämme asentajille, jälleenmyyjille ja projektiyrityksille Eurooppaan, Lähi-itään ja Afrikkaan. Loppukäyttäjät, kuten talojen omistajat tai yritysasiakkaat voivat ostaa fotojännitepaneeleitamme asennuspalvelun kanssa paikallisilta asentajiltamme.

 

Hyödynnä voittamaton fotojänniteasiantuntemus

Yli miljoona asiakasta ympäri maailmaa ja yli 50 miljoonaa toimitettua PV-paneelia saavat aikaan sen, että Sharp on tuottanut 15,4 GW (gigawattia) energiaa, joka on yhtä kuin 168 Mt (megatonnin) vältetty CO2. Sharp on tuottanut aurinkoenergiatuotteita yli puoli vuosisataa. Se on alan pisin edelleen olemassa oleva aurinkoenergia-alan asiantuntemus, jonka ansiosta Sharp on ansainnut vankan maineensa aurinkoenergia-alalla. Sharpin aurinkopaneeleja käytetään useissa eri paikoissa; kodeista ja äärimmäisistä asennuspaikoista kuten majakat ja satelliitit vastavalmistuneisiin megawattiluokan aurinkovoimaloihin.

'Sharpin yli puolen vuosisadan innovaatiot ja moduuliteknologiakehitys ovat mahdollistaneet jatkuvan kehityksen ja mukautumisen markkinaolosuhteisiin.  Olemme onnistuneet täyttämään globaalit odotukset vuosien mittaan, ja olemme ylpeitä siitä, että meidän tunnetaan vahvana ja luotettavana toimittajana ja tuotekumppanina. Jatkuva kasvumme on todiste tästä.'

Peter Thiele, puheenjohtaja, Sharp Energy Solutions Europe

 

 

Peter Thiele holding a sticker into the camera

Todistettua PV-teknologiaa

Sharpin tehokkaiden aurinkoenergiamoduuleiden valikoima on tarkoitettu asennettavaksi asuinrakennuksiin, liikehuoneistoihin ja kenttäasennuksiin. Mukautamme PV-paneeliemme valikoimaa jatkuvasti uusimpien teknologioiden mukaiseksi ja tarkistamme jokaisen uuden tekniikan huolellisesti ennen käyttöä taataksemme sen pitkäikäisyyden.

Tuotamme vain laadukkaita komponentteja ja testaamme paneelimme niin, että ne ylittävät IEC-standardit. Siten myymme vain hyväksi todistettua teknologiaa ja aurinkoenergiamoduuleita, jotka on suunniteltu toimimaan tehokkaasti 30 vuotta. Kaikilla moduuleillamme on useita sertifikaatteja arvostetuilta instituutioilta, kuten VDE ja TÜV.

three PV panels

Ryhdy Sharp-jälleenmyyjäksi tai asennuskumppaniksi

PV-jälleenmyyjänä tai -asentajana tarvitset vahvan merkin aurinkoenergiaportfolioosi. Sharp on se PV-brändi, joka on ansainnut ihmisten luottamuksen yli vuosisadan ajalta ja se luo edelleen uutta useisiin eri tuotekategorioihin. Lue, kuinka voit hyötyä vahvasta globaalista brändistä, jolla on vankka fotojännitetuotteiden valikoima ja palveluistamme, jotka tukevat menestystäsi.

PV installer on a roof

Kehitä PV-projekteja Sharpin kanssa

Laitetuotannon lisäksi Sharp toimii aktiivisesti myös projekteissa ympäri maailman ja työskentelee aurinkovoimaloiden kehityksessä kumppaneidensa kanssa. Tarjoamme sijoittajille, maanomistajille ja rakennuttajille ainutlaatuisia mahdollisuuksia monenlaisissa yhteisissä PV-rakennusprojekteissa.

Japanilaisena yrityksenä pääset meidän kauttamme Japanin hallituksen houkutteleviin PV-voimalatukihankkeisiin useissa eri maissa. Samaan aikaan olemme käytettävissä useisiin tuettomiin MW-luokan sähkön ostosopimusprojekteihin.

Two men with hard hats walking on grass in front of PV plant talking

Aurinkoenergiatiimimme

Kansainvälinen tiimimme koostuu yksilöistä, mutta meillä on yhteinen intohimo fotojännitteeseen ja into työskennellä kumppaneidemme kanssa vihreän tulevaisuuden puolesta. Olemme ylpeitä tuottamistamme tehokkaista aurinkopaneeleista ja antamistamme takuista. Suurin osa työntekijöistämme on työskennellyt Sharpilla yli 10 vuotta. Joillain jäsenistämme on vuosikymmenien PV-kokemus.

Sharp Energy Solutions -tiimi on pitänyt päämajaansa Hampurissa, Saksassa nyt yli 25 vuoden ajan. Hampurin toimistomme on Aurinkoenergiapalveluiden, Markkinoinnin, Myynnin, Myyntikehityksen, Myynnin tuen, Tuotekehitys- ja Hallintotiimiemme koti. Lisäksi meillä on muutamia myyntijohtajia eri puolilla Eurooppaa (Puolassa, Espanjassa, Alankomaissa ja Englannissa) jotta voimme palvella asiakkaitamme parhaiten em. maissa.

sharp solar team at exhibition

Ota yhteyttä Sharpin aurinkoenergiatiimiin