Sharp meeting room Stockholm Sweden

Laitteet kokoustiloihin

Toimivat ratkaisut kaikkiin tiloihin hybridikokouksista koulutuksiin.

Toimiva tekniikka nostaa tilaisuuden tasoa

Kokous pitää saada järjestettyä helposti, pidettiinpä se virtuaalisesti etänä, fyysisesti paikan päällä, tai hybridinä sekä läsnä että etänä. Yritykset ja tilat ovat erilaisia, joten on tärkeää valita juuri omiin tarpeisiin sopivat laitteet.

Meiltä saat yrityksellesi räätälöidyn kokonaisratkaisun, jota koko henkilöstön on helppoa käyttää. Varmistamme, että käytössänne on juuri oikeat laitteet tehokkaaseen ja luovaan yhteistyöhön. Asiantuntijamme osaavat suunnitella sopivan ratkaisun ja auttavat myös käyttökoulutuksesessa, tarjoten kattavan teknisen tuen.

Olisiko aika päivittää neuvotteluhuoneet uuteen aikaan? Ota meihin yhteyttä ja pyydä lisätietoja.

 

Entistä luovempia kokouksia

  • Toimivat neuvotteluhuoneet. Millaisia laitteita tarvitaan, jotta kokoustilassa voi pitää niin virtuaali-, hybridi- kuin spontaanin läsnäkokouksenkin? Autamme valitsemaan sopivan kokoonpanon, oikeankokoiset näytöt, kameran, kaiuttimet ja mikrofonit tarpeesi mukaan. 

  • Valmiina kokoukseen. Saat koko varustuksen valmiiksi asennettuna ja täysin käyttövalmiina. Ei muuta kuin lähettämään kokouskutsuja.

  • Täsmäkoulutus. Oikeilla tiedoilla ja koulutuksella henkilökunta osaa käyttää laitteita ja niiden kaikkia tarvittavia ominaisuuksia.

  • Huolto ja käyttötuki. Tekninen tukemme on aina käytettävissä kaikkialla Suomessa.

Sharp meeting room - Stockholm Sweden

Mihin kokoustilaa käytetään?

Kokoustilan voi laatia monella tavoin moneen eri käyttötarkoitukseen. Sharpin ratkaisuilla luodaan tila, joka joustaa koko henkilöstön tarpeisiin

BYOD Sharp meeting screen

BYOD!

Kokoukseen omalla laitteella
Lyhenne BYOD tulee sanoista Bring Your Own Device ja tarkoittaa, että kokouksessa voi käyttää omaa laitetta. Osallistujat voivat yhdistää oman tietokoneensa, älypuhelimensa tai tablettinsa helposti kokoustilan järjestelmään ja käyttää tilan näyttöä, kaiuttimia, mikrofonia ja kameraa. 

Sharp Teams meeting Stockholm Sweden

Microsoft Teams Room

Kokoustilasta suoraan Teamsiin
Voit käyttää kaikkia Teamsin toimintoja kokoustilassa. Lähetä kokouskutsut normaalisti Outlookin kautta ja yhdistä suoraan kokoukseesi kokoustilan käyttöpaneelista.Laitteet käynnistyvät automaattisesti ja voit keskittyä kokoukseen.

Sustainability Meeting room Sharp Stockholm

Vuorovaikutteinen kokous

Lisää luovuutta ja vuorovaikutteisuutta
Interaktiivisen kosketusnäytön avulla lisäät luovuutta ja dynamiikkaa niin läsnä- kuin virtuaalikokoukseenkin. Vuorovaikutteinen näyttö on täydellinen väline sitouttaa ja innostaa kokouksen osallistujia.

Mitä hyvään videokokoukseen tarvitaan?

Onnistunut kokous on muutakin kuin hyvä esitys, osallistujia ja läsnäoloa. Varmista nettiyhteyden vakaus ja pohdi seuraavia:

  • Näyttö. Valitse tilan koon ja käyttötarkoituksen mukaan.
  • Mikrofoni. Laduukkaan mikrofonin kautta kaikkien osallistujien ääni kuuluu sijainnista riippumatta.
  • Kamera. Pieni neukkari vai iso auditorio? Valitse kamera tilan mukaan. Se toimii vastaanottajan silminä.
  • Kaiutin. Onko tarkoitus näyttää videota vai vain puhua? Äänen laatu on erittäin tärkeä osa kokouskokemusta.
Teams meeting Sharp in Stockholm