People working and collaborating in a modern office

Tietoturvallisuus

Sharpin tulostimissa ja kopiokoneissa on monia edistyneitä tietoturvaominaisuuksia, jotka antavat tehokkaan suojan tietoturvauhkia vastaan ja auttavat täyttämään tietosuojamääräysten vaatimukset

Tietoturvallisuus

Verkkoon liitettyjen ja internet-yhteydellä varustettujen laitteiden, kuten monitoimilaitteiden, kautta tapahtuvat tietoturvaloukkaukset ovat todellisuutta - ja ne vain lisääntyvät, kun uusia haavoittuvuuksia paljastuu. 

Vaikka tietoturva on useimpien organisaatioiden tärkeysjärjestyksessä korkealla, tulostimiin ei useinkaan kiinnitetä huomiota. Silloin ne ovat potentiaalinen heikko kohta asiakirjojen, tulostuksen, laitteiden ja verkon turvallisuuden kannalta.

Sharpin äskettäin tekemässä tutkimuksessa 21 % toimistotyöntekijöistä sanoi, että heidän työpaikallaan ei ole käytössä mitään tietoturvaprosesseja tulostimille tai monitoimilaitteille.*

Tällöin laitteet ovat loistava kohde hakkereille, sillä niiden kautta on helppo tunkeutua yritykseen ja päästä käsiksi tulostus- ja skannaustöiden sisältämiin luottamuksellisiin tietoihin.


* “Simple Printer Security for Small Business”, 2020, Sharp 

Two colleagues walking through office-printer-Product
Sharp Security Guide

Sharp Security Guide

28.09.2023

Bitdefender

Bitdefenderin avulla tietosi ovat suojassa.

Bitdefender on lisävaruste monitoimilaitteisiimme

Nykyisin on liikkeellä toimijoita, jotka uhkaavat kyberturvallisuuttamme ja sen lisäksi vaihtavat jatkuvasti taktiikoitansa aiheuttaakseen häiriöitä haittaohjelmilla, tietomurroilla ja liiketoimintakatkoksilla.

Bitdefender on palkittu ohjelmisto käyttäjien suojaamiseen kyberuhilta. Se käyttää useita erilaisia menetelmiä alan johtavan tunnistustarkkuuden varmistamiseksi. Bitdefender täydentää monitoimilaitteen sisäänrakennettuja turvallisuustoimintoja ja suojaa sitä niin tunnettuja kuin tuntemattomiakin haitallisia uhkia vastaan. Tällaisia uhkia ovat esimerkiksi:

 • Virukset
 • Troijalaiset
 • Madot
 • Kiristysohjelmat
 • Vakoiluohjelmat
 • Pysyvät uhat

Bitdefender on suunnittelu suorituskykyiseen ja turvalliseen jokapäiväiseen käyttöön.

Security-Bitdefender logo and awards

Itseskannaava viruksentorjuntaohjelmisto

Bitdefender on sisäänrakennettuna monitoimilaitteidemme ohjelmistoissa ja se käyttää koneoppimisalgoritmejä ja patentoitua tekniikkaa haitallisen ohjelmiston ja koodin löytämiseksi.

Jos sinulla on Bitdefender asennettuna kopiokoneissamme, ne säännönmukaisesti skannaavat ohjelmistot virusten varalta päivittäin. Bitdefender toteuttaa myös skannauksia reaaliajassa, kun tietoa lähetetään tai vastaanotetaan, esimerkiksi pilvipalvelusta tulostettaessa tai sovellusta tai ohjelmistoa päivitettäessä jne. Käyttäjät voivat myös ajaa virusskannauksen ohjauspaneelista käsin. Kaikki asiaan liittyvät toiminnot kirjataan monitoimilaitteen tarkistuslokiin, kun se on aktivoituna.

Virustentarkistustiedot näytetään ohjauspaneelin kohdassa ”Järjestelmän tiedot” ja kiireelliset varoitukset näytetään viestikentässä.

Bitdefender aktivoituu lisävarusteella BP-VD10ED Virus Detection Kit.

Bitdefender Virus Detection Diagram

Valitse turvalliset järjestelmämme

Bitdefender on saatavilla seuraaviin A3-värikopiokoneet ja A3- mustavalkokopiokoneet.

Värikopiokoneet

BP-90C70, BP-90C80

BP-70C65, BP-70C55, BP-70C45, BP-70C36, BP-70C31

BP-60C45, BP-60C36, BP-60C31 

BP-55C26

BP-50C65, BP-50C55, BP-50C45, BP-50C36, BP-50C31, BP-50C26

BP-C533WR, BP-C533WD, BP-C542WD

Mustavalkokopiokoneet

BP-70M90, BP-70M75

BP-70M65, BP-70M55, BP-70M45, BP-70M36, BP-70M31

BP-50M65. BP-50M55, BP-50M45, BP-50M36, BP-50M31, BP-50M26

BP-B537WR, BP-B547WD

Two people talking and scanning using the CR5

Turvaa tietosi

Jotta tietoturvatoimet olisivat tehokkaita, niillä on suojattava järjestelmät ja arvokkaat tiedot kaikenlaiselta luvattomalta katselulta, käytöltä, luovuttamiselta, muuttamiselta ja tuhoamiselta:

 • Fyysiset uhkatekijät – kaikki fyysiset toimet ja tapahtumat, jotka voivat aiheuttaa vakavaa vahinkoa tiedoille ja järjestelmille. Uhka voi olla sisäinen (esimerkiksi epävakaa sähkönsyöttö), ulkoinen (esimerkiksi salamanisku) tai ihmisestä johtuva (esimerkiksi tyytymättömän työntekijän aiheuttama).
 • Verkkoon liittyvät uhkatekijät – toiminta, joka mahdollistaa luvattoman pääsyn yrityksen verkkoon. Yleensä tarkoituksena on päästä käsiksi tietoihin tai vahingoittaa niitä (virukset, haittaohjelmat, luottamuksellisten tietojen varastaminen, kalasteluyritykset tai palvelunestohyökkäykset).
 • Juridinen vastuu – yrityksen luottamuksellisten tietojen suojaaminen kaikissa tilanteissa (työntekijöiden ja asiakkaiden tiedot jne.) virallisten tai toimialan ohjeiden ja määräysten mukaisesti (esim. GDPR).
   
Man-pressing-lock-icon-on screen

Miten Sharp voi auttaa?

Sharp ymmärtää, että tietoturva on olennainen osa asiakirjojen ja tulosteiden hallintastrategiaasi.

Smart Security -palvelu

Voit myös antaa Sharpin hoitaa kaiken täydellisen tulostustietoturvapalvelumme avulla. Siihen sisältyy Smart Security Service, räätälöity profilointipalvelu, jonka avulla arvioidaan monitoimilaitteesiisi kohdistuvat tietoturvauhat.

Tietoturva-asiantuntijamme räätälöivät organisaationne tietoturvapolitiikan mukaisen yksilöllisen tietoturvaratkaisun. Varmistamme myös, että kaikki Sharp-tulostimenne ja Sharp-kopiokoneenne on esikonfiguroitu, toimitettu, asennettu ja integroitu mahdollisimman yksinkertaisesti ja turvallisesti. Osana innovatiivisia Managed Print Services -palveluja hallinnoimme myös proaktiivisesti koko tulostusympäristöänne tietojenne suojaamiseksi. Seuraamme monitoimilaitteitanne jatkuvasti alan johtavan SIEM-järjestelmän (Security Information and Event Management) avulla. Tunnistamme heti luvattomat tunkeutumisyritykset, muutokset järjestelmässä ja muut tietoturvahäiriöt ja torjumme niitä.

Sharpin tarjoama tehokas tietoturva tarkoittaa myös sitä, että voit käyttää Sharpin tulostimia ja Sharpin kopiokoneita omalla älypuhelimellasi tai muulla mobiililaitteella yhtä helposti ja turvallisesti kuin tietokoneella. Tulostus ja skannaus on vaivatonta ja helppoa ja tietojen jakaminen saumatonta olinpaikastasi riippumatta.
 

Person working

Turvaa tietosi

Sharp tietää, että tietoturva on olennaisen tärkeä osa yrityksen asiakirjojen ja tulostamisen hallinnan strategiaa. Jos yrityksen toiminnan kannalta arkaluontoista tai kriittistä tietoa varastetaan tai vahingoitetaan, vaikutus yrityksen toimintakykyyn ja talouteen voi olla valtava eikä yritys välttämättä koskaan toivu täysin ennalleen.

Siksi Sharpin tulostimissa ja kopiokoneissa on monipuoliset tietoturvaominaisuudet. Ne on suunniteltu auttamaan tulostuksen tietoturvapolitiikan valvontaa ja hallintaa. Ne myös suojaavat yrityksesi tietoja ja asiakirjoja monilta fyysisiltä ja kyberturvallisuuteen liittyviltä uhkatekijöiltä sekä auttavat täyttämään juridiset vaatimukset.

Tällaisia ominaisuuksia ovat:

 • Käyttäjän tunnistautuminen ennen laitteen käyttöä
 • Palvelimeton tulosteiden vapautus, jolloin käyttäjä voi tulostaa turvallisesti vapauttamalla työt jopa 5 eri laitteeseen samassa verkossa
 • Laitteelle tallennettujen ja laitteelta sähköpostitse lähetettyjen asiakirjojen automaattinen salaus
 • Itsekorjaava tekniikka, jonka avulla laite toipuu hyökkäyksestä turvallisesti
 • Vilkkuva LED-valo muistuttaa poistamaan asiakirjan laitteesta skannauksen jälkeen
 • Luettelo sovelluksista ja laiteohjelmistoista, joilla on lupa kommunikoida laitteen kanssa
 • SSL/TLS-varmenne, jolla varmennetaan laitteesi kanssa kommunikoivien kolmannen osapuolen palvelimien turvallisuus
 • Jäljitysketju- ja lokiominaisuuksien avulla saat kokonaisnäkemyksen kaikesta käytöstä
card-swipe-log-in-at-printer