People in a meeting
People in a meeting

Avoimet työpaikat

Sharp Europe kuuluu Sharp Corporationiin, jolla on yli 49 000 työntekijää ympäri maailman. Pohjoismaissa toiminta keskittyy B2B-ratkaisuihin, ja yritysfilosofiamme mukaisesti haluamme tarjota ratkaisuja helpottamaan ihmisten arkea.

Yritysfilosofia

Yritysfilosofiamme mukaisesti kehitämme innovatiivisia tuotteita ja ratkaisuja helpottamaan ihmisten arkea.

Asiakkaamme ovat tärkeitä

Sharpin palvelut ja tuotteet ulottuvat tulostimista ja digitaalisista näytöistä kokonaisiin IT-palveluihin. Laaja, mutta kuitenkin integroitu tarjonta tekee meistä aidon tekniikkakumppanin asiakkaillemme. Kyse ei ole vain siitä, mitä voimme tarjota vaan myös siitä, miten sen toimitamme.

Näistä koostuu menestyksemme. Tekniset ratkaisumme ovat räätälöityjä vastaamaan asiakkaidemme erityisiin priorisointeihin ja vaatimuksiin. Työntekijämme ovat toimialansa asiantuntijoita ja pystyvät auttamaan asiakkaitamme alati muuttuvassa tekniikkamaisemassa navigoimisessa samalla kun he pystyvät keskittymään toimintaansa.

Office workers working at desk and an informal meeting

Ihmiset keskiössä

Yritysfilosofiamme mukaisesti kehitämme innovatiivisia tuotteita ja ratkaisuja helpottamaan ihmisten arkea.

Haluamme tarjota nykyaikaisen työpaikan, jossa saa ja voi kehittyä. Työpaikan, jossa rohkaistaan ajattelemaan luovasti, osallistumaan ja vaikuttamaan.

Työntekijämme ovat kokemukseltaan, osaamiseltaan ja taustaltaan erilaisia. Meille on yhteistä se, että jokainen on "oman alansa asiantuntija", asettaa tavoitteensa korkealle, haluaa onnistua ja on valmis tekemään töitä sen eteen.

People huddled in a circle