Sharp mötesrum

AV-ratkaisut

Näytöt selkeään ja tehokkaaseen kommunikointiin ja yhteistyöhön.

Näyttöjä joka tarkoitukseen

Kommunikointi ja yhteistyö on nykyään digitaalista ja vaatii niin interaktiivisia näyttöjä kuin digitaalisia infonäyttöjä ja videoneuvotteluun sovellettuja näyttöjä. Näyttöjä on nykyään kaikkialla ja niillä on keskeinen rooli jokapäiväisessä elämässä työpaikoissa, kouluissa, sairaaloissa, ostoskeskuksissa ja kodeissa.

Elegantisti interaktiivisella näytöllä

Tekniikka mahdollistaa yhteistyötä ja vuorovaikutusta yritysten seinien ulkopuolella. Enää ei tarvitse tungeksia yhteisen konferenssipuhelimen ympärillä.

Nykyajan näytöt ovat älykkäitä, interaktiivisia ja videoneuvotteluun sovellettuja. Kuva ja ääni yhdistää ihmisiä ja ympäri maailmaa ja mahdollistaa kehitystä, jossa yritykset, koulut ja sairaalat helposti voivat keskustella 50 osanottajan kanssa.

Interaktiivinen kosketusnäyttö on elegantti ja moderni tapa välittää tietoa. Oli sitten kyseessä talousennuste, henkilökuntakokous tai myyntipuhe, esittelystäsi tulee loistava.
 

Five people in meeting room with windows collaboration display from Sharp

Elämystä kommunikointiin

Kaikki näytöt eivät ole interaktiivisia. Interaktiivisuus ei ole välttämätöntä esimerkiksi vastaanotoissa, rappukäytävissä, odotushuoneissa, kaupoissa, kouluissa, ostoskeskuksissa, linja-autoissa tai korttelin leipomossa. Siellä käytetään digitaaliseen opastukseen ja videoseiniin sovellettuja näyttöjä.

Toiminnan tarpeisiin sovelletut infonäytöt ja videoseinät edesauttavat tehokasta kommunikointia, ja ne sijoitetaan kohderyhmän mukaisesti. Korkealla resoluutiolla selkeä viestisi tekee suuren vaikutuksen, vuorokauden ympäri.

Sharp terminal