Futuristic globe
Futuristic globe

Sharp lyhyesti

Sharp Europe kuuluu Sharp Corporationiin, jolla on yli 49 000 työntekijää ympäri maailman. Pohjoismaissa toiminta keskittyy B2B-ratkaisuihin, ja yritysfilosofiamme mukaisesti haluamme tarjota ratkaisuja helpottamaan ihmisten arkea.

Tietoa Sharpista

Kaikki perustuu innovaatioon

Sharp Corporation perustettiin vuonna 1912, ja siitä lähtien Sharp on kehittänyt innovatiivisia ajankohtaisia tuotteita, jotka luovat uutta ja edistävät uudenlaista ajattelua. Matka on johtanut maailman ensimmäisestä "Ever-Sharp"-lyijytäytekynästä ensimmäisiin LCD-laskimiin, ensimmäiseen kopiokoneeseen ja nyt 8K-näyttöihin.

Heti alusta lähtien Sharpin käyttövoimana on toiminut uuden luominen ja uudenlaisen ajattelun edistäminen. Vilpittömyys ja luovuus olivat jo yhtiön perustajan Tokuji Hayakawan arvot. Ne ovat avainsanojamme, ja nämä arvot ovat toiminnassamme yhä vahvasti läsnä.

Me kehitämme ja valmistamme uusia tuotteita, jotka vaikuttavat elämäämme ja työskentelyymme nyky-yhteiskunnassa. Tekniikka ja teknologia eivät kuitenkaan ole mitään itseisarvoja. Tärkeää on se, miten ne auttavat ihmisiä ja helpottavat heidän arkeaan.

Sharp's founder Tokuji Hayakawa

Sharp Corporation tänään

Tavoitteenamme on kehittää ja valmistaa tuotteita, jotka parantavat ihmisten elämänlaatua ja helpottavat työntekoa. Ratkaisuja sekä kotiin että työpaikalle. Innovaatio, laatu, arvon luominen ja suunnittelu ovat vahvuuksiamme.

Työmme tuloksena syntyy ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja, jotka ovat mottomme mukaisia: "Valmistamme tuotteita, joita muut haluavat matkia".

Euroopassa pääpaino on B2B-ratkaisuissa. Haluamme innostaa muita innovatiivisilla yritysten toimintaa sujuvoittavilla ratkaisuilla ja olla mukana luomassa tulevaisuuden työtapoja.

Office workers using PCs at desks

Sharp Euroopassa

Sharp Europe kuuluu Sharp Corporationiin, jolla on yli 49 000 työntekijää ympäri maailman. Yhtiö tarjoaa sekä B2B-ratkaisuja että kuluttajatuotteita. Euroopassa meillä on kolme liiketoimintayksikköä. Eri markkinoita on 17 ja omia tuotantolaitoksia neljä.

Tavoitteenamme on, että kaikenkokoiset, eri aloilla toimivat yritykset voisivat sujuvoittaa ja tehostaa toimintaansa sopivien ratkaisujen avulla. Olemme mukana luomassa tulevaisuuden työpaikkoja.

Sharpin B2B-ratkaisut sisältävät sekä laitteistot että ohjelmistot. Tarjolla on laaja valikoima laitteita pienistä toimistotulostimista painotalojen isoihin suurteholaitteisiin. Valikoimaan kuuluu uusinta tekniikkaa edustavia ammattikäyttöön tarkoitettuja näyttöjä, IT-palveluihin ja kassajärjestelmiin.

Map of Sharp locations in Europe

Katse aina eteenpäin

Jo yli 60 vuoden ajan Sharp on ollut yksi maailman suurimmista aurinkokennojen valmistajista ympäristöystävälliseen energiantuotantoon. Tähän mennessä Sharp Solar Services on toimittanut yli 50 miljoonaa aurinkokennomoduulia eri puolille maailmaa.

Koska olemme sekä valmistaja että palveluntarjoaja, meillä on vahva asema ja myös syvällinen ymmärrys markkinoista. Siksi pystymme tarjoamaan asiantuntevaa neuvontaa ratkaisujen yhteensopivuudesta ja tekniikan hyödyntämisestä parhaalla mahdollisella tavalla.

Euroopassa Sharp investoi alan johtavana toimijana uudenlaisten teknisten tuotteiden ja palveluiden tutkimukseen ja valmistukseen. Tavoitteena on kehittää uusia ratkaisuja, jotka hyödyttävät yrityksiä tulevaisuudessa.

PV Solar power plant with technician on a laptop in the foreground