An image of an office
An image of an office

Ratkaisut ympäristön mukaan

Sharp tarjoaa alan johtavia innovatiivisia ratkaisuja ja palveluja sekä palkittuja tuotteita ja tekniikkaa kaikenlaisille organisaatioille

Palvelut
Laitteet kokoustiloihin
Digital signage
Muut palvelut ja ratkaisut

Yritys voi olla pieni start-up, toimintansa vakiinnuttanut PK-yritys tai tunnettu suuryhtiö - Sharp ymmärtää, että kaikki tarvitsevat luotettavaa tekniikkaa. Tekniikan on sovittava organisaation tarpeisiin ja toimialaan.

Siksi Sharp tarjoaa tekniikkaa kaikenlaisille organisaatioille ja erilaisiin ympäristöihin - toimistoihin, luokkahuoneisiin ja kokoustiloihin. 
 

Ratkaisut ympäristön mukaan

Toimisto

Toimistoympäristöissä tarpeet liittyvät tuottavuuteen, tehokkuuteen ja yhteistoimintaan. Sharpin hallituissa tulostuspalveluissa ja AV-ratkaisuissa tämä otetaan aina huomioon. Siksi voit luottaa täydellisesti siihen, että tekniikkaan tekemäsi sijoituksen tuotto on aina mahdollisimman hyvä – heti alusta alkaen.

Esimerkiksi Sharpin tarjoamat asiakirjojen työnkulkuratkaisut nopeuttavat hallinnollisten tehtävien suorittamista, mikä säästää aikaa ja parantaa tuottavuutta. Tarjoamme myös laajan AV-ratkaisujen valikoiman kokoustiloihin sekä opastussovelluksia, joiden avulla tiedottaminen on aina selkeää ja tehokasta.
 

office printing

Kokoustilat

Ratkaisut kokoustiloihin

Kokoushuoneita käytetään moniin tarkoituksiin – yhtä lailla virallisiin esittelytilaisuuksiin kuin vapaamuotoiseen ideointiinkin. Siksi niiden varustelussa on otettava huomioon joustavuus, jotta työskentely olisi aina mahdollisimman tuottavaa. Sopivien AV-välineiden käyttöönotto oikealla tavalla varmistaa, että voit aina luoda ympäristön, joka tuottaa maksimaalisen arvon kokouksissa vietetylle ajalle.

Sharp ymmärtää kokouksiin liittyvät haasteet, joita kohdataan erityisesti silloin, kun mukana on eri sidosryhmien edustajia. Sharpin yhteistoiminnalliset kokousratkaisut muuttavat täysin tavan, jolla tietoa jaetaan ja viestitään erilaisissa kokoushuoneympäristöissä.

Five people in meeting room with windows collaboration display from Sharp

Luokkahuoneet

Ratkaisut opetustiloihin

Sharpilla on vuosikymmenien kokemus erilaisiin oppimisympäristöihin tarkoitetun tekniikan suunnittelusta. Tarjoamme sopivia ratkaisuja päiväkodeille, eri kouluasteille, korkeakouluille ja koulutuskeskuksille.

Haluamme, että tekniikka on oppilaille helposti lähestyttävää ja opettajille helppoa käyttää. Sharpin interaktiivisten näyttöjen avulla oppitunneista tulee kiinnostavia sekä opettajille että oppilaille, jolloin kaikki viihtyvät luokassa tai muussa oppimisympäristössä.

Four children writing on display in maths class-Audio Visual-Lifestyle

Vastaanotto

Ratkaisut vastaanottoympäristöihin

Vastaanotto ja sisäänkäynti ovat sekä yrityksen julkiset kasvot, mutta myös tärkeä tiedotuskeskus sekä vierailijoille että työntekijöille. Kaikki kulkevat sen ohi, joten se on paikka sekä yhteistyölle että viestinnälle.

Useimmille vastaanottoalueille saapuessaan vieraita ovat yleensä vastassa vastaanottovirkailijat, jotka rekisteröivät vierailijat ja tulostavat vierailijakortit. Yleensä vastaanotossa on myös erilaisia visuaalisia opasteita, henkilökuntaa tulee ja menee ja niissä pidetään jopa spontaaneja kokouksia.

People in reception looking at display-Audio Visual-Product

Miksi kannattaa valita Sharp yhteistyökumppaniksi tekniikka-asioissa?

Me ymmärrämme, että yrityksenne tarpeet ovat ainutlaatuiset ja että ne myös muuttuvat. Siksi pätevät ja erittäin kokeneet konsulttimme tekevät tiivistä yhteistyötä kanssanne selvittääkseen tavoitteenne ja suunnittelevat ratkaisun, joka toimii ja vastaa tarpeisiinne sekä nyt että tulevaisuudessa.

Meillä on pitkä kokemus alan johtavien innovatiivisten ratkaisujen suunnittelusta. Monet Sharpin tuotteet ja tekniikat ovat myös palkittuja. (Lue lisää aihepiireittäin). Vuosikymmenien mittaisen kokemuksemme ansiosta voimme palvella kaikkia toimialoja, kaiken kokoisia yrityksiä ja kaikenlaisia toimintaympäristöjä.

Kun haluat henkilökohtaista palvelua, laadukkaita AV-ratkaisuja ja hallittuja tulostuspalveluja tunnetulta kansainväliseltä toimijalta, voit aina luottaa Sharpiin.