Illustration in front of green scenery
Illustration in front of green scenery

Kestävä kehitys

Sharp suhtautuu kestävään kehitykseen hyvin vakavasti. Meille on tärkeää säästää resursseja ja suojella ympäristöä koko tuotteen elinkaaren ajan sekä kantaa sosiaalista vastuuta.

Tietoa Sharpista

Sharp Eco Vision 2050:n pitkän aikavälin ympäristötavoitteet

Lukuisat maailman valtiot ovat tunnustaneet, että maapallon yhä vakavampiin ympäristö- ja kestävyysongelmiin, kuten ilmastonmuutokseen, luonnonvarojen ehtymiseen ja muovisaasteeseen, on puututtava kiireellisesti.
 

Leaves

Ilmastonmuutos

Viime vuosien äärisääolot, jotka todennäköisesti johtuvat ilmastonmuutoksesta, ovat aiheuttaneet yhä useampia luonnonkatastrofeja eri puolilla maailmaa. Erityisesti taifuunit, hurrikaanit, paikalliset rankkasateet ja tulvat voivat aiheuttaa tuhoisaa vahinkoa ihmisten elämille ja yrityksille.

A polar bear stood on floating ice

Blue Angel – Sininen enkeli

Sharp pitää ympäristötyönsä kehittämistä erittäin tärkeänä. Olemme ottaneet uuden askeleen kohti tulevaisuutta saavuttaaksemme yhdenmukaisuuden koko eurooppalaisen organisaatiomme kanssa, sillä olemme saaneet Blue Angel -sertifioinnin, jota monet pitävät johtavana ympäristömerkkinä.

Blue Angel -ympäristömerkin kriteerien mukaisesti sertifioidut Tulostin- ja skannerituotteemme täyttävät uusimmat ja vaativimmat kestävän kehityksen vaatimukset. Näet täysin kattavan luettelon sertifioiduista tuotteista klikkaamalla alla.
 

blueangel

Vihreät tuotteet

Sharp asettaa osana tuotekehitystyötään Sharpin vakiomuotoisen Green Product (GP) -lomakkeen mukaisesti erityisiä tavoitteita. Lomake perustuu Sharpin sisäisiin GP-ohjeisiin.

Hands holding a cartoon

Ympäristöasioiden hallintajärjestelmä

Ympäristöjärjestelmässämme tarkastellaan huolellisesti kaikkia alueita, joilla vaikutamme suoraan tai välillisesti ympäristöön suunnitteluvaiheesta ja valmistuksesta aina käytöstä poistettujen tuotteiden kierrätykseen asti.

A field with trees

Oikeudenmukaiset ja puolueettomat hankintamenettelyt

Sharp varmistaa sekä oman että toimittajiensa kestävän kasvun ja kannattavuuden täyttämällä komponenttien ja materiaalien laatu-, hinta- ja toimitusvaatimukset huomattavasti vaatimuksia paremmin. Sharp pyrkii myös täyttämään yhteiskuntavastuunsa monilla eri aloilla koko hankinta- ja toimitusketjussa.
 

A stack of boxes next to a plane and a truck