Monitoimitulostimet

Työskentele tehokkaammin

Huolimatta alasta ja yrityksen koosta, monitoimikone voi auttaa sinua ja organisaatiotasi käsittelemään ja jakamaan informaatiota tehokkaammin.

BP-70C65-all in one printer- product

Mitä monitoimikoneet tekevät?

Monitoimikoneet, eli toimistotulostimet ja lasertulostimet, helpottavat työpäivääsi auttamalla sinua monessa asiassa, kuten tulostamisessa, skannaamisessa, kopioinnissa ja arkistoinnissa. Kaikki toiminnot hienossa muotoilussa joka sopii moneen ympäristöön.

Monitoimikoneilla voit myös skannata suoraan sähköpostivastaanottajalle. Asiakirjojen helppo skannaus edesauttaa yhteistyötä ja säästää aikaa.

Small workgroup informal meeting

Valitse sopiva tulostin

Monitoimikoneet ovat kyllä monitoimisia, mutta jos tilaa on vähän, pieni monitoimitulostin saattaa olla paras ratkaisu. Se on kätevä, kompakti eikä vie paljon tilaa.

Monitoimikone sopii mainiosti suuremmalle yritykselle, jolla on suuret ja vaativat tulostustarpeet. Lasertulostimillamme hoidat jokapäiväiset kopiointi- ja tulostusrutiinit, niin mustavalkoiset kuin värilliset A4- ja A3-kokoiset tulostukset.

Sharp Stockholm print secure säkerhet

Tulostin, joka kasvaa tarpeidesi mukaan

Tuotantotulostimella saat oman painotalon toimistoon. Sen avulla voit tehdä esitteitä ja muita painotuotteita, jotka vaativat nidontaa. Laitteen langaton liittymä mahdollistaa nopean ja helpon tulostamisen langattomaan verkkoon liitetystä älypuhelimesta tai tabletista.

Product-Printer-MX-8081_FN22

Onko monitoimikoneesi suojattu hakkereita vastaan?

Yrityksesi tiedot ovat kallisarvoisia ja ne voivat joutua vääriin käsiin. Monitoimikoneiden edistyneet turvallisuustoiminnot suojaavat niitä. Tiedäthän, että hakkerit voivat päästä käsiksi suojaamattomiin tietoihin? Nykyiset monitoimikoneet toimivat kuin tietokoneet. Niissä on prosessori, muistia ja niihin voidaan tallentaa tietoa kaikista tulostetuista, kopioiduista ja skannatuista asiakirjoista. 

Man-pressing-lock-icon-on screen

Älykäs tulostinohjaimen ja turvallisuuden hallinta

Tulostinohjaimella saat kokonaiskuvan kaikista koneistasi. Asiakirja- ja tulostushallintaratkaisulla voit määrittää tiimeillesi ja yksilöille eri tulostusoikeudet. Voit antaa joillekin mahdollisuuden väritulostukseen ja toisille kaksipuoliseen tulostukseen. Turvallisuustoiminnoilla suojelet tietoa samalla kun pienennät tulostusmäärää ja kuluja.

Office workers working at desk and an informal meeting