Hands holding a plant
Hands holding a plant

CSR

Yhteiskuntavastuustrategiamme (CSR) tavoitteena on positiivinen vaikutus kanssaihmisiin, ympäristöömme, valitsemiemme hyväntekeväisyysjärjestöjen toimintaan sekä ympäröivään yhteiskuntaan

CSR Sharp Europe

Sharp omaksui jo vuonna 1973 rohkean yritysfilosofian "myötävaikuttaa ihmisten ja kulttuurien menestykseen ja hyvinvointiin kaikkialla maailmassa". Tavoitteeseen pyrkiessämme meillä on ohjenuorana avainsanat "vilpittömyys" ja "luovuus", jotka vaikuttavat kaikkeen tekemiseemme. Asiakas on meille aina etusijalla. Haluamme tarjota innovatiivisia ratkaisuja, jotka ovat hyödyllisiä ja helpottavat ihmisten arkea. 

Yhteiskuntavastuustrategiamme (CSR) tavoitteena on positiivinen vaikutus kanssaihmisiin, ympäristöön, valittujen hyväntekeväisyysjärjestöjen toimintaan sekä ympäröivään yhteiskuntaan.  

Jatkuva projekti: Water

Pula puhtaasta juomavedestä on todellisuutta neljälle viidestä perheestä kehitysmaissa. Tigrayn vuoristoalueella Etiopiassa ei ole harvinaista, että vettä haetaan monen tunnin kävelymatkan päästä avoimesta ja likaisesta lähteestä. Vuonna 2019 Sharp Europe alkoi tehdä yhteistyötä charity: water -hyväntekeväisyysjärjestön kanssa. Tavoitteena oli kustantaa asukkaille vesipumppu.

Hanke valmistui kesäkuussa 2021. Se on jo vaikuttanut positiivisesti alueen 65 000 asukkaan elämään, sillä nyt heillä on saatavilla puhdasta ja turvallista juomavettä. Hankkeen kestävyyden varmistamiseksi paikallinen yhteisö on osallistunut projektiin ja vastaa nyt itse pumppujen hoidosta ja vedensaannista. Lisäksi kartoitetaan arjen hygieniaongelmia ja pyritään löytämään niihin pitkäkestoisia ratkaisuja. 

Three images of people collecting water