Office workers working at desks
Office workers working at desks

Apua tulostimen valintaan

Suuri valikoima, älykkäistä monitoimikoneista lasertulostimiin, voi tehdä valinnasta vaikean.

Mikä tulostin sopii parhaiten työpaikalleni?

Kun valitset tulostimen työpaikallesi, mieti mihin sitä käytät, mihin se sijoitetaan ja mitä siitä halutaan saada irti.

Pienelle yritykselle, jossa eniten tulostetaan laskuja ja sopimuksia, pöytätulostin saattaa sopia paremmin kuin edistynyt monitoimikone.

Monitoimitulostin

Mainostoimistossa tai suuremmassa toimistossa ajatellaan ehkä päinvastoin. Niissä tulostetaan suuria määriä ja käyttäjillä on suuremmat tarpeet. Tällöin käyttöön soveltuu parhaiten toimistotulostin, eli monitoimilaite. Monitoimilaitteet ovat myös paras valinta toimistoille, jotka haluavat saada koneestaan mahdollisimman paljon irti.


Monitoimitulostimella voit kopioida, skannata, faksata ja tehdä paljon muuta. Sillä voit jopa tulostaa valmiita esitteitä. Suurimmassa osassa monitoimitulostimia käytetään laserkasetteja, jotka kestävät kauemmin kuin mustekasetit.
 

BP-70C65-all in one printer- product

Pöytätulostin

Jos ostat tulostimen yhdelle henkilölle tai kokoushuoneeseen, pöytätulostin saattaa olla paras valinta siksi, että se vie niin vähän tilaa. Niissä ei kylläkään ole kaikkia toimistotulostimen toimintoja.

MX-C407P

Tuotantotulostin

Jos työpaikallasi tarvitaan korkeatasoisempia tulostuksia, tuotantotulostin on paras valinta. Ne sopivat erityisen hyvin suuren määrän tulostamiseen ja monitahoisempaan tulostamiseen, kuten esitteiden ja bannereiden tulostamiseen.

MX-8090N

Väritulostin

Mustavalkotulostin riittää hyvin tavallisen asiakirjan tulostamiseen, mutta väritulostimella saat enemmän vaihtoehtoja. Voit myös pienentää kuluja määrittämällä ja estämällä turhia tulostuksia tulostushallinnan avulla.

Product-Printer-MX-C304W-colour scanning

Suojaa tulostintasi hakkereilta

Tulostimella on samantyyppiset komponentit kuin tietokoneellasi ja se on yhtä altistunut hakkereille. Tulostin tarvitsee vahvat turvallisuustoiminnot voidakseen suojata tietojasi.

Harkitse siis näitä ratkaisuja:
Self-healing, eli itseparantava ohjelmisto, joka palauttaa asetuksia ja varmuuskopioita
Whitelist, joka antaa hyväksytyille sovelluksille pääsyn järjestelmään
S/MIME-salaus, joka estää luvattomia lukemasta kopiokoneen kautta lähetettyjä sähköposteja

Lue eri tulostin- ja kopiokonemalleistamme. Autamme sinua löytämään juuri sen mitä tarvitset kehittääksesi hyvät rutiinit digitaaliseen työnkulkuun.
 

Man-pressing-lock-icon-on screen