Office workers working at desks
Office workers working at desks

Apua tulostimen valintaan

Suuri valikoima, älykkäistä monitoimikoneista lasertulostimiin, voi tehdä valinnasta vaikean.

Mikä tulostin sopii parhaiten työpaikalleni?

Kun valitset tulostimen työpaikallesi, mieti mihin sitä käytät, mihin se sijoitetaan ja mitä siitä halutaan saada irti.

Pienelle yritykselle, jossa eniten tulostetaan laskuja ja sopimuksia, pöytätulostin saattaa sopia paremmin kuin edistynyt monitoimikone.

Monitoimitulostin

Mainostoimistossa tai suuremmassa toimistossa ehkä ajatellaan päinvastoin. He tulostavat suuria määriä ja heillä on suuremmat tarpeet. Heille sopii toimistotulostin, eli monitoimikone, parhaiten. Monitoimikoneet ovat myös paras valinta toimistoille jotka haluavat saada koneestaan mahdollisemman paljon irti.

Monitoimitulostimella voit kopioida, skannata, faksata ja paljon muuta. Sillä voit jopa tulostaa valmiita esitteitä. Suurimmassa osassa monitoimitulostimia käytetään laserkasetteja, jotka kestävät kauemmin kuin mustekasetit.

BP-70C65-all in one printer- product

Pöytätulostin

Jos ostat tulostimen yhdelle henkilölle tai kokoushuoneeseen, pöytätulostin saattaa olla paras valinta juuri siksi että se vie niin vähän tilaa. Niissä ei kylläkään ole kaikkia toimistotulostimen toimintoja.

MX-C407P

Tuotantotulostin

Jos työpaikallasi tarvitaan korkeatasoisempia tulostuksia, tuotantotulostin on paras valinta. Ne sopivat erityisen hyvin suuren määrän tulostamiseen ja monitahoisempaan tulostamiseen kuten esitteiden ja bannereiden tulostaminen.

MX-8090N

Väritulostin

Mustavalkotulostin riittää hyvin tavallisen asiakirjan tulostamiseen, mutta väritulostimella saat enemmän vaihtoehtoja. Voit myös pienentää kuluja määrittämällä ja estämällä turhia tulostuksia tulostushallinnan avulla.

Product-Printer-MX-C304W-colour scanning

Suojaa tulostintasi hakkereilta

Tulostimella on saman tyyppiset komponentit kuin tietokoneellasi ja se on yhtä altistunut hakkereille. Tulostin tarvitsee vahvat turvallisuustoiminnot voidakseen suojata tietoasi. Harkitse näitä ratkaisuja:

  • Self-healing, eli itseparantava ohjelmisto, joka palauttaa asentuksia ja varmuuskopioita
  • Whitelist, joka antaa hyväksytyille sovelluksille pääsyn järjestelmään
  • S/MIME-salaus, joka estää luvattomia lukemasta kopiokoneen kautta lähetettyjä sähköposteja

Lue eri tulostin- ja kopiokonemalleistamme. Autamme sinua löytämään juuri sitä mitä tarvitset kehittääksesi hyvät rutiinit digitaaliseen työnkulkuun.

Man-pressing-lock-icon-on screen