Digital signage in store

Opastenäytöt

Viesti tarjouksesi, ohjeet, informaatio tai mainos tehokkaasti näytön kautta.

Viesti menee perille

Digitaalisten info- ja opastenäyttöjen avulla on helppoa viestiä asiakkaille, henkilöstölle ja vierailijoille. Näytön voi asentaa melkein mihin tahansa ja käyttää hyvin monentyyppiseen viestintään. Sisältö on helppo päivittää etänä netin kautta riippumatta näyttöjen määrästä. 

Tarjoamme kokonaisratkaisuja ja huolehdimme kaikesta näyttöjen valinnasta asennuksiin, koulutukseen, tekniseen tukeen ja huoltoon. 

Räätälöityjä ratkaisuja

Monilla eri aloilla ja alueilla käytetään nykyisin digitaalisia näyttöjä entistä laadukkaampaan ja tehokkaampaan viestintään. Olemme yrityksenne käytettävissä ja apuna, olipa tarve mikä tahansa.

POS_interflora

Asiakasviestintää

Ruokalista, mainoskampanja tai tervetulotoivotus. Dynaaminen ja houkutteleva sisältö kiinnittää asiakkaan huomion ja lisää myyntiä.

Various screens in busy office reception

Sisäinen viestintä

Tärkeä tiedonanto, henkilöstöuutinen tai juhlahetki. Tieto välittyy kollegoille infonäytön kautta. Näytöllä voi kertoa, mitkä neukkarit ovat vapaina ja missä ne sijaitsevat. 

Digital signage i Stovner Senter

Asiakkaiden opastus

Ostoskeskuksen odotetaan tarjoavan asiakkaille tehokasta ja nykyaikaista palvelua. Oslon pohjoispuolella sijaitsevassa Stovnerissa haluttiin siirtyä staattisista karttakuvista entistä päivittyvämpään ja tehokkaampaan digitaaliseen ratkaisuun.

Joustavasti tarpeen mukaan

Fiksua ja tuloksellista viestintää alalle kuin alalle. Varmistamme parhaan näkyvyyden ja toiminnallisuuden yrityksen tarpeiden mukaan.

Oikea näyttö. Kirkkaus vaikuttaa siihen, kuinka hyvin viesti erottuu eri ympäristöissä. Meiltä saa kaikenkokoisia näyttöjä kaikenlaisiin ympäristöihin.

Asennettu ja käyttövalmis. Toimitamme ja asennamme näytöt täysin käyttövalmiina. 

Ohjelmistot. Näytöissä on uusimmat ohjelmistot ja sovellukset, jotta sisältöä voi hallita etänä netin kautta. Järjestelmässä voi olla yksi tai useita näyttöjä. 

Huolto ja käyttötuki. Tekninen tukemme on aina käytettävissä kaikkialla Suomessa.

welcome screen 2