Lasertulostimet

Miten lasertulostin toimii?

Lasertulostin on tavallisin vaihtoehto, ei vain pöytätulostimissa vaan myös monitoimitulostimissa ja laserkopiokoneissa.

Lasertulostimessa käytetään värikasettia, ei mustekasettia. CMYK-värikaseteilla (syaani, magenta, keltainen ja musta) saat sekä mustavalko- että väritulostuksia. Voit valita joko mustavalko- tai värilasertulostimen. A3- tai A4-mustavalkotulostimella on ainoastaan yksi musta värikasetti.

BP-70M65 product image

Mikä lasertulostin on paras?

Olisiko se A3-monitoimilaite, kevyt tuotantotulostin, monitoimitulostin tai jotain siltä väliltä? Lasertekniikkaa on monessa eri mallissa ja muodossa. Avullamme löydät helposti sinulle sopivan. Langaton monitoimitulostin on hyvä valinta jos haluat tulostaa nopeasti ja kätevästi langattomaan verkkoon liitetyistä älypuhelimista, tableteista tai tietokoneista käsin. 


 

Product-Printer-MX-8081_FN22

Turvallisemmat tulostukset

Monitoimitulostimissa on parhaat mahdolliset turvallisuustoiminnot, jotka suojaavat yrityksesi arvokasta tietoa. Kuten tiedät, hakkerit voivat päästä käsiksi suojaamattomiin tietoihin. Nykyiset monitoimikoneet toimivat kuin tietokoneet. Niissä on prosessori, muistia ja niihin voidaan tallentaa tietoa.

Parhaimmilla tulostimilla on turvallisuustoimintoja, jotka suojaavat tietoasi. Varmista, että tietosi voidaan salata, ja että ainoastaan Whitelistin hyväksymät sovellukset ovat hyväksyttyjä.

Ota varmuuskopiot asetuksista ja tee tallentamisesta tapa. Se helpottaa tiedon palauttamista mahdollisen hakkerihyökkäyksen jälkeen.

Man-pressing-lock-icon-on screen

Älykkäästä tulostinohjaimen ja turvallisuuden hallinnasta hyvät rutiinit

Tulostinohjaimella saat kokonaiskuvan kaikista koneistasi. Asiakirja- ja tulostushallintaratkaisulla voit määrittää tiimeillesi ja yksilöille eri tulostusoikeudet. Voit antaa joillekin mahdollisuuden väritulostukseen ja toisille kaksipuoliseen tulostukseen. Turvallisuustoiminnoilla suojelet tietoa samalla kun pienennät tulostusmäärää ja kuluja.

Office workers working at desk and an informal meeting