A man in an office next to an MFP
Two people in office-Printer-Banner

Toimisto

Sharpin toimistoratkaisujen valikoima auttaa luomaan älykkään toimistoympäristön. Voit työskennellä tehokkaammin, sujuvammin ja tuottavammin.

Toimisto

 Monet meistä viettävät työpäivänsä toimistoympäristössä. Siksi toimisto on suunniteltava niin, että työ on

  • Tehokkaampaa – tietojen löytäminen helpottuu ja manuaaliset rutiinitehtävät vähenevät
  • Sujuvampaa – kokoukset eri tiloissa eri osanottajamäärillä onnistuvat joustavasti
  • Tuottavampaa – kannustetaan tiimityöhön, yhteistoimintaan, keskusteluihin ja esityksiin.

Viime vuosina perinteisen toimistoympäristön rajoja on myös laajennettu hybridityöskentelyn suuntaan. Monissa organisaatioissa on otettu käyttöön erilaisia viestintätekniikoita "virtuaalitoimiston" luomiseksi, jolloin kotona tai muualla työpaikan ulkopuolella työskentelevät pääsevät osallisiksi kaikista edellä mainituista hyödyistä.
 

Miten Sharp voi auttaa?

Sharp ymmärtää yritysten haasteet, ja olemme kehittäneet valikoiman ainutlaatuisia toimistoratkaisuja. Niiden avulla luot toimivan ympäristön, jossa työskentely on tehokkaampaa, sujuvampaa ja tuottavampaa.

Modern office with printer and display-Product

Ratkaisut jokaiseen toimistoon

Luo oikeat olosuhteet yhteistyölle ja tuottavuulle

Printer-office-people working at desks

Kiinteät työpisteet

  

Team working in creative space-Lifestyle

Luova toimisto

   

Two colleagues walking through office-printer-Product

Joustavaan työhön

    

Asiakirjojen luominen

Sharpilla on pitkä kokemus toimistotulostimista. Voit valita laajasta valikoimasta Sharpin kopiokoneita ja tulostimia, joissa on verkko/Wi-Fi-ominaisuudet ja jotka edistävät tuottavuutta, tehokkuutta ja digiaikaan siirtymistä.

Laadukkaiden värillisten ja mustavalkoisten asiakirjojen tulostamisen lisäksi Sharpin monitoimilaitteissa on paljon työskentelyä tehostavia ominaisuuksia lisäkapasiteettia antavista paperikaseteista aina viimeistelyvälineisiin, joilla yritys saa itse aikaan ammattimaisen lopputuloksen.

Lisää toimivuutta

Mukana on myös työkalut vaivattomaan tiedon tallentamiseen ja jakamiseen. Voit esimerkiksi skannata asiakirjoja ja lähettää ne turvallisesti sähköpostitse tai luoda paperisista asiakirjoista muokattavia PDF-tiedostoja. Voit myös tallentaa asiakirjoja julkiseen pilvipalveluun ja hakea niitä sieltä sekä tulostaa kätevästi mobiililaitteelta tai skannata mobiililaitteeseen.

Tärkeää on myös se, että Sharpin monitoimilaitteissa on monipuoliset tietoturvaominaisuudet, jotka suojaavat erilaisilta uhkilta ja auttavat noudattamaan tietosuojamääräyksiä. Voit myös antaa Sharpin hoitaa kaiken täydellisen tulostustietoturvapalvelun avulla. Tällöin voit olla varma, että yrityksesi luottamukselliset tiedot pysyvät aina turvassa.
 

A woman using an MFP in an office

Tietojen hallinta ja jakaminen

Tiedot ovat aidosti hyödyllisiä vain silloin, kun oikeat ihmiset saavat ne helposti käyttöönsä oikeaan aikaan ja oikealla tavalla.

Sharpin asiakirja- ja tulostushallintaohjelmisto koostuu turvallisista konfiguroitavista sovelluksista, jotka tehostavat monitoimilaitteidemme suorituskykyä asiakirjahallinnan työnkulun jokaisessa vaiheessa. Sovellukset keventävät ja automatisoivat monia prosesseja, ja samalla ne varmistavat tietojen turvallisen ja sujuvan käytettävyyden aina ja kaikkialla. Ne parantavat tuottavuutta, alentavat kustannuksia, tehostavat yhteistoimintaa ja tukevat liikkuvaa työskentelyä.
 

Two construction workers on laptop-Printer-Product

Kokoukset ja yhteistoiminta

Sharpin AV-laitteistot sekä AV-ohjelmistot ja -välineet auttavat parantamaan tiedon käyttöä ja jakamista erilaisissa toimiston kokoustilanteissa. Erityisesti Sharpin BIG PAD -näytöt  helpottavat tiimityötä ja yhteistoimintaa. Niissä on helpot käyttöliittymät, äärimmäisen herkät kosketusominaisuudet ja Pen-on-Paper-tekniikka. Sharpin 70-tuumaisen interaktiivisen Windows collaboration display -näytön avulla MS365:n ja MS Teamsin ominaisuudet ovat tehokkaasti käytössä, ja kokoukset ja muu yhteistoiminta sujuvat paremmin.
 

WCD Dynabook meeting room 2-Product

Tee pysyvä vaikutelma

Toimiston yhteiset tilat, kuten vastaanotto tai ruokala, tarjoavat loistavan mahdollisuuden tehdä hyvä vaikutelma työntekijöihin, sekä vierailijoihin. Kommunikoi ja jaa tietoa selkeästi ja tehokkaasti useissa eri paikoissa Sharpin korkealaatuisten digitaalisten ratkaisujen avulla.