Team meeting with a Teams call
Team meeting with Teams call-Audio Visual-Lifestyle-Banner

Kokoustilat

Korkealuokkainen kokoushuonetekniikka herättää ideat eloon ja tehostaa päätöksentekoa.

Kokoushuoneympäristö

Kokoushuoneissa tapahtuu paljon: käydään kahdenkeskisiä neuvotteluja, haastatellaan työnhakijoita, tiimit, esimiehet ja johtajat pitävät ideointikokouksia ja tekevät tärkeitä päätöksiä yhdessä asiakkaiden ja kollegoiden kanssa.

Sharp ymmärtää kokouksiin liittyvät haasteet, joita voidaan kohdata etenkin silloin, kun mukana on eri sidosryhmien edustajia. Toisinaan tarvitaan luovaa, ajatuksia herättelevää ympäristöä ideointiin ja interaktiiviseen yhteistoimintaan tiimien kesken. Kuitenkin yhtä lailla tarvitaan ympäristöä, jossa voi keskittyä strategian hiomiseen, keskustella talousasioista ja operatiivisesta suunnittelusta sekä tavata asiakkaita.

Edistyneellä tekniikalla varustettu ajanmukainen ympäristö on moderni ratkaisu, kun organisaatiossa tarvitaan sen koosta riippumatta tilaa innovaatiolle, yhteistoiminnalle ja erilaisille hankkeille.

Ole läsnä ja tuottava tehokkaiden kokoushuoneratkaisujen avulla

Sharpin BIG PADin kaltaisten suurten interaktiivisten näyttöjen älykäs tekniikka mahdollistaa kokoontumiset olinpaikasta riippumatta. Mukaan voi liittyä useita käyttäjiä, jotka näkevät kaikki esitykset ja videot interaktiivisesti yhdessä muiden kanssa, aivan kuin kaikki olisivat samassa huoneessa.

Sharpin digitaaliset näytöt ja interaktiiviset AV-laitteet, ohjelmistot ja lisävarusteet tarjoavat innostavia ja osallistavia ratkaisuja sekä vapaamuotoisiin kokoontumisiin, PK-yritysten tarpeisiin että suuryrityksille. Tutkimuksissa*1 on osoitettu, että usein työntekijät istuvat vähintään 17 tuntia kuukaudessa kokouksissa, joten kannattaa varmistaa, että kokouksista on myös hyötyä.

Älykkäät ja käytännölliset interaktiiviset työkalut ja näytöt luovat työntekijöille ja asiakkaille innostavan ympäristön, jossa on helppo keskittyä käsiteltävään asiaan. 

* *1 Tutkimuksen teki Sharp Europelle Censuswide. Lokakuussa 2017 Isossa-Britanniassa tehtiin verkossa tutkimus 1 003 toimistotyöntekijälle 100-499 henkilön yrityksissä.

A team meeting

Neuvottelutilojen digitaaliset näytöt

Ratkaisut kaikkiin neuvottelutiloihin

Large display in meeting on wall_portrait-Audio visual-Product

Kokoustilat

  

Multiboard display in conference meeting-Audio Visual

Johtoryhmän huone

   

SHARP_Touch_Viewing_software on display-Audio Visual-Product

Neuvottelutila

  

Dynaamisilla digitaalinäytöillä teet enemmän

Tuottavuus kasvaa ja mielikuvitus saa siivet, kun tiedot esitetään mukaansatempaavasti ja innovatiivisesti. Tiedämme myös, että yksi koko ei sovi kaikille. Siksi suunnittelemme tekniikkaa yhtä lailla suuriin ryhmäkokouksiin, koulutustilaisuuksiin ja luovaan toimintaan kuin pieniin palavereihinkin.

Dynaamisten digitaalinäyttöjen ansiosta näkö- ja kuuloelämys on selkeä, uskomattoman tehokas ja vaikuttava. Näyttöjen avulla yhdistät tiimit ja sidosryhmät, tehostat päätöksentekoa ja varmistat asiakastapaamisten tuloksellisuuden.

Kokouksen jokainen minuutti on tehokas

Aika on arvokasta etenkin silloin, kun on tehtävä tärkeitä päätöksiä ja aikataulu on tiukka. Kuten tutkimuksissa on todettu*2 , pystymme keskittymään kunnolla enintään 45-90 minuuttia kerrallaan. Siksi kokouksessa on pystyttävä toimimaan nopeasti ja tehokkaasti. Olipa kyseessä sitten seuraavan tilivuoden käsittely, kriittinen neuvottelu tärkeän asiakkaan kanssa tai yrityksen tulevaisuuden suunnittelu, kokoushuoneen tekniikan parantaminen auttaa optimoimaan ajankäytön ja maksimoimaan tehokkuuden.

Vie kokoukset, yhteistoiminta ja yhteydenpito yrityksessäsi uudelle tasolle ja tutustu Sharpin AV laitteistoon, digitaalinäyttöihin ja kaikkeen muuhun, mitä voimme tarjota.

*2 How to have better meetings - Sharp Europe/ Tony Schwartz, Energy Project

Business Presentation meeting four people-Audio Visual-Product