People working at desks
People working at desks

Asiakirja- ja tulostushallinta

Sharpin asiakirja- ja tulostushallinnan ratkaisut edesauttavat yhteistyötä ja tehokkuutta. Turvalliset palvelut, joita voit konfiguroida tukevat yhteistyötä, lisäävät työntekijöiden tehokkuutta ja liikkuvuutta, samalla kun ne pienentävät kuluja.

Asiakirja- ja tulostushallinta

Tiedon tuottaminen, siihen käsiksi pääseminen, sen jakaminen ja käyttäminen ovat perusta menestyvälle yritykselle, ja myös sen suurin resurssi. Tietoa täytyy kuitenkin aina pystyä käyttämään, ajasta ja paikasta riippumatta.

Hyviä ratkaisuja etsiessäsi kohtaat usein liiketoiminnallisia ja teknisiä haasteita. Me ymmärrämme niitä ja voimme tarjota asiantuntemusta ja työkaluja, joita tarvitset keskittyäksesi omaan liiketoimintaasi.

Meillä on asiakirja- ja tulostushallintaratkaisuja tiedon arkistoimiseen, hakemiseen ja jakamiseen – sekä paperilla että digitaalisesti – missä oletkaan, asioilla tai toimistossa. Meillä on tulostuksenhallinta ja asiakirjaturvallisuus hallinnassa. Haluammekin, että sinulla on käytössäsi hyvät työkalut, jotka yksinkertaistavat arkeasi.


 

 

Sinulle sovellettu asiakirjahallinta

Sharpin asiakirjahallinta on joukko turvallisia palveluita, joita voit yhdistellä, ja joiden avulla hallitset asiakirjojasi helposti, luomishetkestä arkistointiin. Automatisoimalla manuaalisia työnkulkuja, vältyt inhimillisiltä virheiltä ja säästät rahaa.

Asiakirjapalvelumme voivat sekä vähentää tulostuskustannuksia että yksinkertaistaa rutiinejasi. Voit kollegasi kanssa jakaa tietoa ja tehdä päätöksiä helpommin. Mobiiliratkaisut ovat erittäin tärkeitä nyt, kun niin moni työntekijä on liikkuvainen.

woman-office-using ipad-lifestyle

Asiakirja- ja tulostushallinta

Jos sinulla ei ole aikaa, resursseja tai sitä asiantuntijatietoa, jota tarvitaan tulostushallinnan tehostamiseen, voit hoitaa sen meidän laitteen hallinnan avulla. Samalla pienennät kuluja.

Asiakirjapalvelumme sopivat kaiken tyyppisille tulostimille ja kopiokoneille. Ne sovelletaan yrityksesi tiedonkäsittelytarpeiden mukaisesti.

Asiantuntijamme arvioivat yrityksesi tarpeita ja tavoitteita, sekä minkä tyyppisiä asiakirjoja käytätte. Sen jälkeen sovellamme ratkaisun, joka tehostaa tuottavuutta ja auttaa sinua löytämään ja lähettämään tietoa turvallisella tavalla.

people-at desk-having a meeting-lifestyle