Turvatulostusratkaisut

Suojaa liiketoimintatietosi

Jokaisessa yrityksessä käsitellään paljon tietoa, mutta usein ei ole olemassa käytäntöä sen tuottamiseksi, tallentamiseksi, jakamiseksi ja löytämiseksi. Tämä voi johtaa turvallisuusriskeihin ja tilanteisiin, joissa yritykset rikkovat lakia. Suojaamattomat tiedostot voivat joutua vääriin käsiin, inhimillisiä virheitä tapahtuu ja asiattomat henkilöt pääsevät tietoihin käsiksi.

Man-pressing-lock-icon-on screen

Saat tehtyä enemmän turvallisilla ja hyvillä käytännöillä

Asiakirjaturvapalvelumme ovat olennainen osa asiakirja- ja tulostusratkaisujamme. Ne ratkaisevat intuitiivisten työnkulku- ja automaatiotyökalujen avulla haasteita, jotka liittyvät liiketoimintaa koskevien asiakirjojen suojaukseen, ja auttavat tekemään enemmän.

Meillä on asiantuntemusta, tukea ja työkaluja, joiden avulla voit kehittää ja hallita asiakirjojen turvallisuuskäytäntöä ja suojata luottamuksellisia tietojasi koko niiden elinkaaren ajan, kun niitä luodaan, tallennetaan, tulostetaan tai jaetaan. Lisäksi turvalliset asiakirjahallintaratkaisumme auttavat sinua noudattamaan uusimpia turvallisuusmääräyksiä, kuten yleistä tietosuoja-asetusta.

Hands holding GDPR file in office

Sharpin asiakirjaturvallisuuden edut

 

  • Tehokas asiakirjahallinta – tiedostot tallennetaan jäsenneltyihin ja turvallisiin pilvitietovarastoihin (saatavilla on myös paikallisia palvelinpohjaisia asennuksia).
     
  • Parempi tulostusturva – asiakirjat on suojattu tulostuksenohjaustekniikalla, joka auttaa varmistamaan, ettei arkaluonteisia tietoja jää tulostimen tulostelokeroon ilman valvontaa. Lisäksi tulostettuihin asiakirjoihin voidaan lisätä vesileimoja, joista käy ilmi, kuka ne on tulostanut, sekä tulostuksen ajan ja päivämäärän. 
     
  • Parempi asiakirjojen suojaus – vain valtuutetut käyttäjät voivat skannata asiakirjoja, ja skannerissa voidaan määrittää, mihin kohteisiin asiakirjoja voidaan lähettää. Lisäsuojaa voidaan saada lisäämällä salasanat PDF-muotoon skannattuihin asiakirjoihin. 
     
  • Parempi asiakirjojen hallinta – asiakirjojen taustalle voidaan upottaa piilotettua tekstiä ja kuvioita. Kun asiakirjaa yritetään kopioida, piilotettu teksti tulee näkyviin, jolloin voit helposti erottaa kopion alkuperäisestä. Sharp-kopiokone osaa tunnistaa piilokuviot myös itsenäisesti, millä asiakirjan kopiointi voidaan estää kokonaan. 
Printer-office-people working at desks