Managed Print Services

Erikoisosaamisemme

Monella yrityksellä ei ole aikaa, resursseja tai sitä asiantuntijatietoa, jota tarvitaan tulostushallinnan tehostamiseen, saatikka sitten tuotoksen hallinnan rutiinien kehittämiseen. 

Vaihtoehto monelle organisaatiolle on Managed Print Services (MPS), jota käytetään osana asiakirja- ja tulostushallintaa.

Mitä on MPS? Lyhyt vastaus on, että se on ulkopuolinen toimittaja, joka ottaa tulostusympäristösi ja tulostimesi hallinnan vastuulleen. Tavoite on käyttää keskeistä palvelua, joka eliminoi turhan hallinnon, minimoi kustannuksia ja lisää tehokkuutta.

Tässä kannattaa valita kokenut toimittaja, jolla on tarpeeksi teknistä asiantuntemusta, jotta tulostimistasi ja kopiokoneistasi saataisiin irti niin paljon kuin mahdollista.

 

people-discussing-sitting around table-office

Tehokas tuotosten hallinta

Sharpin MPS-ratkaisut ovat muotoiltu kustannustehokkaaseen asiakirjatuotantoon ja tehokkaisiin työnkulkuihin, joita voi soveltaa tarpeiden mukaan. Näillä ratkaisuilla säästät rahaa ja lisäät tehokkuutta joka kerta kun tulostat, skannaat, kopioit, jaat, tai arkistoit asiakirjoja.

Finger-pressing-printer-panel product MX-C607F

Räätälöidyt tulostuspalvelut

Meidän MPS (Managed Print Services) on jaettu eri vaiheisiin. Ensin tehdään perusteellinen arviointi tulostustarpeistasi ja kustannuksistasi. Sitten määritellään ja toteutetaan strategia, jonka avulla hallitset ja optimoit tulostusympäristöäsi. Kehitämme ratkaisun juuri sinun tarpeittesi mukaan.Tässä voimme auttaa:

  • Hallitse kulutusta ja kuluja – tulostusratkaisujen ohjelmiston hallitseminen, esimerkiksi MFP-pohjaista (ilman palvelinta) tuotosten hallintaa, auttaa sinua hallitsemaan tulostimen käyttöä ja vähentämään tulostusmäärää jopa 18 prosenttia, ilman että se vaikuttaa tehokkuuteen. Tällä tavalla voit liittää tulostuskustannuksia eri kustannuspaikkoihin tai projekteihin.
  • Paranna tuottavuutta ja tehokkuutta – autamme sinua löytämään uudet rutiinit ja optimoimaan tehokkuutta. Uusimpien MFP-laitteidemme avulla saat nopeat ja luotettavat tulostukset, helppokäyttöisen toiminnan ja läheisen integraation pilvipalveluihin sekä mobiililaitteisiin. Automatisoimalla kulutustarvikkeiden tilausta säästyt turhilta katkoilta, jotka voisivat hidastaa toimintaa.
  • Suojaa tietoa ja ympäristöä – Sharpin tulostimet ja kopiokoneet ovat osa edistyneitä turvallisuustoimintoja, jotka suojaavat tietoasi silloin kun se luodaan, jaetaan ja arkistoidaan. Ne ovat myös sertifioitu monen ympäristökriteerien mukaan, kuten RoHS, Waste Electrical & Electronic Equipment (WEEE) ja Blue Angels. 
     
People-around table-having meeting