Group of children in classroom with display-Audio Visual-Lifestyle-Banner
Group of children in classroom with display-Audio Visual-Lifestyle-Banner

Luokkahuoneet

Koulujen ja luokkahuoneiden interaktiivisilla näytöillä toteutetaan tehokkaita oppitunteja, jotka kiinnostavat ja innostavat oppilaita.

Älykkäällä luokkahuonetekniikalla jaat enemmän tietoa ja innostat oppimaan

Alakoulu, yläaste, lukio, ammattikoulu, yliopisto - luokkahuone on tekemisen ja oppimisen keskus. Oppituntien ja luokassa tehtävien harjoitusten yhteydessä opettajalla on mahdollisuus tehdä pysyvä vaikutus oppilaisiinsa. Luokkahuone voi olla myös paikka inspiraatiolle, yhteistyölle, ideoinnille ja luovuudelle.

 

Innovatiivista tekniikkaa nykypäivän luokkahuoneeseen

Luokkahuoneisiin suunniteltujen näyttöjen kaltaiset ratkaisut edistävät oppimista oppijoiden iästä ja käsiteltävästä aiheesta riippumatta. Esimerkiksi interaktiiviset kosketusnäytöt ovat erinomainen keino saada oppilaat osallistumaan ja keskittymään oppitunnin aiheeseen. 

Sharpin käyttäjäystävällisen tekniikan ja ohjelmistoratkaisujen ansiosta luokkahuoneen älykkäät interaktiiviset näytöt ovat helppokäyttöisiä sekä oppilaille että opettajille. Interaktiivisten BIG PAD -näyttöjen avulla opettajat ja oppilaat toteuttavat esityksiä ja jakavat tietoa vaivattomasti, interaktiivisesti ja hauskasti. Luokkahuoneessa Sharpin interaktiiviset näytöt tarjoavat nykyaikaisen ja yhteisöllisen tavan oppia. Ne auttavat opettajia ja kaikenikäisiä oppilaita viihtymään oppimisympäristössä.

 

 

Three students working on interactive display-Audio Visual-Product

Korkeakoulut

Parempia tuloksia kaikissa opetusympäristöissä

Four children writing on display in maths class-Audio Visual-Product 622x 350.png

Varhaiskasvatus

  

Students in classroom

Lukiot

   

Higher learning in lecture hall-Audio visual-Product

Korkeakoulut

  

Tehdään yhdessä ja kuunnellaan

Oppilaille on tärkeää ymmärtää ryhmätyön ja yhteistoiminnan merkitys jo varhain, ja Sharpin interaktiiviset luokkanäytöt tukevat tätä tavoitetta erinomaisesti. Kun tiedon lisääminen ja tarkastelu sekä vuorovaikutus on helppoa ja sujuvaa, esityksistä ja ryhmätöistä tulee kiinnostavampia ja oppiminen on tehokasta.

Luokkahuoneen älykäs tekniikka lisää oppituntien yhteisöllisyyttä ja voi inspiroida vastahakoisimmankin oppilaan osallistumaan ja antamaan panoksensa tunnin kulkuun. 

Sharp tekee oppimisesta kivaa ja kiinnostavaa

Interaktiivisuus luokkahuoneessa tehostaa opetusta ja parantaa oppimistuloksia. Tutustu Sharpin AV-laitteistoihin ja totea itse, miten helppokäyttöisten AV-ohjelmistojen ja -välineiden aikaansaama upea visuaalisuus saa oppilaat kiinnostumaan ja keskittymään.

Young students in classroom with teacher-Audio Visual-Product