Mobiilitulostus

Tulosta turvallisesti mobiililaitteeltasi

Kun työntekijät työskentelevät eri paikoissa ja käyttävät mobiililaitteita, älypuhelimia ja tabletteja (Bring Your Own Devices – BYOD), saavutetaan:

Enemmän joustavuutta – on helpompaa luoda ja jakaa tietoa sinä hetkenä ja siinä paikassa, jossa sitä tarvitaan. 

Lisää tehokkuutta – työntekijöiden ei tarvitse kirjautua tietokoneeseen aukaistakseen asiakirjoja, ja he voivat tulostaa niitä suoraan mobiililaitteestaan. Työntekijät ovat tyytyväisempiä – heillä on enemmän vaihtoehtoja ja he voivat työskennellä tavalla, joka sopii juuri heille.

Mobiilitulostusratkaisujen integroiminen verkon infrastruktuuriin voi luoda haasteita jos haluat seurata ja hallita mobiilikäyttäjän toimintaa. Jos tämä toteutetaan vastoin niitä turvallisuussääntöjä, jotka päättävät tulostusturvallisuudesta, voi se vaarantaa koko verkon.

Man-at-desk-using-mobile

Joustavuus ja mobiilius lisää tehokkuutta

Älypuhelimien sovellukset ovat osa Sharpin tarjonnasta. Managed Print Services-ratkaisuillamme voit integroida mobiililaitteet turvallisesti. Se antaa ihmisille vapautta ja joustavuutta tulostamaan tietoa kännyköistään, tableteistaan ja kannettavista tietokoneistaan – missä ja miten haluavat. Tulostusratkaisumme auttavat skannaamaan ja jakamaan asiakirjoja turvallisesti toimiston ulkopuolellakin. - Tässä voimme auttaa:

  • Ongelmaton tulostus – valitse asiakirja, esikatselu ja tulostus mobiililaitteestasi suoraan verkkoon liitettyyn Sharp-tulostimeen.
  • Yksinkertainen skannaus – skannaa paperikopiot suoraan PDF-tiedostoksi Sharp-tulostimilla ja kopiokoneilla. PDF-tiedoston näet niissä mobiililaitteissa, jotka tukevat tätä toimenpidettä.
  • Sujuvaa yhteistyötä – jaa helposti skannatut tiedostot toisten, tuettujen ohjelmistojen kanssa tai säästä ne pilvessä.

Meidän mobiiliratkaisuillamme voit tulostaa mobiililaitteista yhtä helposti kuin toimiston tietokoneesta.
 

Two people-in office-looking at tablet-lifestyle