Väritulostimet

Väritulostimet

Riippumatta alasta, väritulostimella asiakirjasi herättää enemmän huomiota ja auttaa sinua kommunikoimaan selkeämmin.

Product-Printer-MX-C304W-colour scanning

Monipuolinen monitoimitulostin

A4- ja A3-väritulostimia on monella työpaikalla. Valitse joko pöytätulostin tai lattialla seisova malli, riippuen tarpeistasi ja tilasta. Täydellisen tulostusratkaisun saat monitoimitulostimella (mfp), joka yhdistää tulostuksen, kopioinnin, faksauksen, skannauksen ja arkistoinnin.

Tuotantotulostimella ja asiantuntijajärjestelmällä saat asiantuntijalaatua, värikopiointia ja A3-tulostuksia kehittyneellä jälkikäsittelyllä.

BP-60M45

Valitsetko väritulostimen vai mustavalkotulostimen?

Se riippuu siitä minkä tyyppisten asiakirjojen kanssa työskentelet. Jos aikomuksesi on tulostaa esitteitä, laskelmia tai markkinointimateriaalia, väritulostin on paras valinta. Jos toisaalta ainoastaan tulostat tekstiasiakirjoja, mustavalkotulostin on riittävän hyvä.

Woman using colour printer in school

Onko väritulostin tietoturvallinen?

Älykkäät turvallisuustoiminnot suojaavat tietoja väritulostimessasi. Totuus on, että hakkerit voivat yrittää päästä käsiksi tulostimeesi, ihan niin kuin tietokoneeseesi. Tulostimen muistissa voi olla tietoa viimeisistä tulostuksistasi, ja tähän tietoon hakkerit saattavat päästä käsiksi. Varmista, että tulostintasi suojataan hakkereilta näillä ratkaisuilla:

  • S/MIME-salaus, joka estää luvattomia lukemasta kopiokoneen kautta lähetettyjä sähköposteja
  • Whitelist, joka antaa hyväksytyille sovelluksille pääsyn järjestelmään
  • Self-healing, eli itseparantava ohjelmisto, joka palauttaa asetuksia ja varmuuskopioita
  • Monitoimikoneen käytön valvominen
  • Tietoturvapolitiikan soveltaminen
Man-pressing-lock-icon-on screen

Älykäs tulostinohjaimen ja turvallisuuden hallinta

 

Tulostinohjaimella hallitset kaikkia koneitasi ja saat niistä kokonaiskuvan. Asiakirja- ja tulostushallintaratkaisulla voit määrittää tiimeillesi ja yksilöille eri tulostusoikeudet. Voit antaa joillekin mahdollisuuden väritulostukseen ja toisille kaksipuoliseen tulostukseen. Turvallisuustoiminnoilla suojelet tietoa samalla kun pienennät tulostusmäärää ja kuluja.

Office workers working at desk and an informal meeting