Tuotantotulostimet ammattimaiseen tuotantoon

Ammattimaisia tuloksia käyttäjäystävällisillä järjestelmillä

Tuotantotulostimemme ovat suunniteltu suorituskykyä, luotettavuutta ja helppokäyttöisyyttä varten viimeistä yksityiskohtaa myöten. Ammattimaisten ominaisuuksien ansiosta saat korkean tuottavuuden ja maailmanluokan kuvanlaadun.

Voit tuottaa suuria määriä ammattilaatuisia asiakirjoja ilman aikaa vievää valmisteluja. Korkeatasoisen materiaalinkäsittelyn, suuren paperikapasiteetin ja ainutlaatuisten reunasta reunaan -väritulostusominaisuuksien ansiosta voit luoda nopeasti laadukkaita, ammattimaisen näköisiä esitteitä.

Man by a light production printer

Tuotantotulostimemme pysyvät käsittelemään suuriakin paperimääriä

Voit tehdä suuretkin työt ilman huolta, sillä voit täyttää paperia ja väriainetta uudelleen ilman tulostuksen keskeyttämistä. Rakenna kokoelma asiakirjoja, töitä ja mediaprofiileja automaation avulla. Kattavan valikoiman paperinsyöttö- ja viimeistelyvaihtoehtoja ansiosta voit tuottaa monipuolisia töitä.

Adobe-teknologiaan ja Fiery RIP:iin integroidun tehokkaan, alan johtavan prosessiteknologian ansiosta saat työn tehtyä nopeammin ja tarkemmin. Järjestelmät soveltuvat erinomaisesti myös muuttuvien tietojen tulostamiseen.

Man using light production printer

Sisäiseen painatukseen ja repro-osastoille sekä digipainoille

Riippumatta siitä, minkä mallin valitset, järjestelmiemme kapasiteetti ja monipuolisuus takaavat asiakirjojen nopean työnkulun ja tarkan värinhallinnan. Järjestelmät räätälöidään tarpeidesi mukaan.

A light production printer