BP-70C31

Tutustu Sharpin tulostin valikoimaan

Löydä laaja valikoimamme kopiokoneita, joita voit soveltaa tarpeiden mukaan.

Ota yhteyttä

Meillä on jotain kaikille, pienestä kotitoimistosta keskikokoiseen ja suureen toimistoon sekä todella suureen painotaloon.

Sharpin kopiokoneen voi soveltaa tarpeiden mukaan, yksinkertaisesta järjestelmästä verkkoon liitettävään monitoimiseen jälkikäsittelyjärjestelmään. Yksittäisestä käyttäjästä suureen verkkoon yhdistettyyn monitoimijärjestelmään jälkikäsittelyn kera, organisaatioilla ja yrityksille, joiden työntekijöillä on monenlaisia tarpeita.

Meillä on suuri valikoima kopiokoneita ja tuotantotulostimia. Mitä tahansa etsit, mustavalkotulostinta tai väritulostinta tulostamiseen, skannaukseen ja faksaukseen, meiltä sen löydät.

Yhdistämme turvallisuuden ja tehokkuuden

Kaikilla malleillamme, yksinkertaisemmasta perusmallista suurimpaan tuotantotulostimeen, voit skannata, kopioida, faksata ja arkistoida. Niissä on myös sisäänrakennetut älykkäät turvallisuustoiminnot. Voit digitoida asiakirjoja skannaamalla ne turvallisesti ja nopeasti ja helposti jakaa tietoa sähköpostivastaanottajalle tai kansioon.

Langattomalla liittymällä, helppokäyttöisellä ja mukautuvalla kosketusnäytöllä, liiketunnistimella ja edistyneillä turvallisuustoiminnoilla yhdistämme turvallisuuden ja tehokkuuden. Monet meidän tuotteistamme vastaavat Sinisen Enkelin ympäristömerkin viimeisimpiin ja vaativimpiin kestävyyskriteereihin.

MFP Panel

Edesauta yhteistyötä työpaikalla

Monitoimitulostimella, jota myös kutsutaan nimellä mfp, saat työt tehtyä nopeasti ja ongelmitta. Älyliittymien ja ohjelmistojen avulla tiimisi voi tehdä työtä ajasta ja paikasta riippumatta. Meillä on markkinajohtavat turvallisuustoiminnot ja Microsoft 365 pilvipalveluratkaisut kun haluat ideoida tiimisi kanssa ja jakaa luottamuksellista tietoa

Two colleagues at desks using laptop and smartphone

Anna kopiokoneen kasvaa yrityksesi myötä

Kopiokoneeseen voit aina lisätä toimintoja tarpeen tullen. Tarvitsetko lävistintä, niittejä tai nidontaa? Tarvitsetko lisää muistia? Haluatko lisätä paperikapasiteettia lisäämällä tulostuslokeroita? Jos sinulla on kreatiivinen työ, ehkä tarvitset erityyppisiä tulostuksia. Silloin tarvitset monitoimikoneen tai A3-värikopiokoneen.

Suuresta kopiokonevalikoimastamme löydät tehokkaan ja helppokäyttöisen tulostusratkaisun juuri sinun yrityksellesi.

MX-M1206