BP-70C65

Lue lisää Sharpin tulostimista

Meillä on suuri valikoima tulostimia jotka sopivat joka alalle.

Ota yhteyttä

Meidän tulostimet sopivat jokaiselle työpaikalle, kotitoimistosta pieniin ja suuriin yrityksiin ja organisaatioihin.

Sharpin tulostimissa on kaikki mitä tarvitset työpaikallasi. Pienistä kompakteista pöytätulostimista pienille tiimeille suuriin, tehokkaisiin monitoimitulostimiin monella toiminnoilla suurille yrityksille ja organisaatiolle.

Mitä tahansa tarvitsetkaan, mustavalkokopiointia, väritulostusta, asiakirjojen skannausta, esitteen tuottamista tai muuta, meillä on toimistotulostin juuri sinulle.

Saa enemmän aikaan nopeammin

Meillä on suuri valikoima tehokkaita ja turvallisia tulostimia. Yksinkertaisesta edistyneeseen lasertulostimeen ja monitoimikoneeseen. Tulostukseen, skannaukseen, arkistointiin ja faksaukseen.

Sharpin ratkaisuilla on myös tärkeä rooli digitaalisessa käsittelyssä. Työnkulkua paperin digitoimiseen skannauksen avulla, täytyy tehostaa. Meillä on toimintoja kuten langaton liittymä, mukautuva kosketusnäyttö, liiketunnistin ja edistynyt tietosuoja. Kun ideoit tiimisi kanssa ja jaatte luottamuksellista tietoa, meillä on markkinajohtavat turvallisuustoiminnot ja älyratkaisut Microsoft 365 pilvipalveluihin.

Monet meidän tuotteistamme vastaavat Sinisen Enkelin ympäristömerkin viimeisimpiin ja vaativimpiin kestävyyskriteereihin.

Lisäämällä toimintoja meidän tulostimiin ja kopiokoneisiin voit tehdä työtä vielä tehokkaammin.

Product-Printer-MX-C607F

Jaa tietoa turvallisesti

Ajattelemme aina turvallisuutta. Saat apua tekniikastamme. Skannaamalla ja jakamalla suojattuja ja liiketoimintakriittisiä tietoja kuten sopimukset, laskut ja lakiasiakirjat turvallisesti ja nopeasti laitteilta käsin. Toimistotulostimillamme voit luoda laadukkaita asiakirjoja ja helposti jakaa niitä. Autamme sinua pitämään projektisi oikealla raiteella ja päivittämään tärkeät henkilöt, missä he ovatkaan.

Woman using printers and photocopiers

Tulostin joka kasvaa yrityksen myötä

Päivitä tulostintasi lisäämällä siihen toimintoja. Lisää esimerkiksi paperikapasiteettia lisäämällä tulostuslokeroita. Jos työskentelet inhouse tai tarvitset erityyppisiä esitteitä, toimitustulostin on paras valinta sinulle.

Löydä suuri valikoimamme tehokkaita monitoimitulostimia, jotka tuottavat laadukkaita tulostuksia.

MX-8090N