Toimistotulostimet

Toimiston tukipilari

Toimistotulostimet ovat monella työpaikalla tärkeitä, koska vaikka kuinka käytämmekin digitaalisia palveluita, tulostettua asiakirjaa on helpompi lukea. Monella alalla ne ovat myös välttämättömiä.

MX-C428P

Suuri, pieni ja kaikkea siltä väliltä

Toimistotulostimella voi olla monta eri toimintoa ja lisätarviketta ja niitä on kaikenkokoisia. Ehkä haluat monitoimikoneen, jonka avulla voit määrittää tulostuksia eri tiimeille tai langattoman tulostimen alueelle jossa ei ole verkkopistorasiaa.

Jotkut tulostimet ovat ”vain” tulostimia. Niillä tulostetaan asiakirjoja, ei muuta. Monitoimitulostimella (mfp) voit tulostaa, skannata, faksata, arkistoida, kopioida ja paljon muuta. Voit myös lisätä kaikenlaisia jälkikäsittelytoimintoja, kuten esimerkiksi nidonta. A3-mustavalkotulostimella ja A3-väritulostimella voit kopioida suurempia ja monitahoisempia asiakirjoja kuten pohjapiirustuksia. Ne vaativat kylläkin enemmän tilaa.

BP-70M65

Valitsetko toimistotulostimen vai pöytätulostimen?

Pöytätulostin on suosittu valinta kotitoimistoon tai pieneen tilaan, jossa tarvitaan A4-tulostinta. Pienestä koostaan huolimatta, jotkut mallit tukevat myös A3-tulostamista, väritulostamista ja mustavalkotulostamista. Mitä tahansa tarvitsetkin, on olemassa vaihtoehto, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi.

Pöytätulostimet ovat ideaalisia pienille tiimeille ja yrityksille, joilla on pienemmät tulostustarpeet. Toimistotulostimet taas sopivat paremmin yrityksille, joilla on tarvetta suuremmille tulostusmäärille.

Tuotantotulostimet ovat suunniteltu nopeiksi ja luotettaviksi kaikenlaisissa ympäristöissä. Tavanomaiset, lattialla seisovat toimistotulostimet soveltuvat hyvin tiimeille tai osastoille, joilla on tarvetta suurille tulostusmäärille, nopeammalle tulostukselle sekä erilaisten paperikokojen tarvetta.
 

Modern office with printer and display-Product

Tarvitseeko toimistotulostin turvallisuustoimintoja?

Lyhyt vastaus on kyllä. Et ehkä ensi sijassa ajattele turvallisuustoimintoja, kun ajattelet tulostinta, mutta niitä tarvitaan. Tulostimella on saman tyyppiset komponentit kuin tietokoneellasi ja se on yhtä altistunut hakkereille. Sekä tulostimella että kopiokoneella tulisi olla vahvat turvallisuustoiminnot, tietojesi suojaamista varten.

Harkitse näitä ratkaisuja:

  • Self-healing, eli itseparantava ohjelmisto, joka palauttaa asetuksia ja varmuuskopioita
  • Whitelist, joka antaa hyväksytyille sovelluksille pääsyn järjestelmään
  • S/MIME-salaus, joka estää luvattomia lukemasta kopiokoneen kautta lähetettyjä sähköposteja

Lue eri tulostin- ja kopiokonemalleistamme. Autamme sinua löytämään juuri sitä mitä tarvitset kehittääksesi hyvät rutiinit ja digitoidun työnkulun.

Man-pressing-lock-icon-on screen

Älykäs tulostinohjaimen ja turvallisuuden hallinta

Tulostinohjaimella hallitset kaikkia koneitasi ja saat niistä kokonaiskuvan. Asiakirja- ja tulostushallintaratkaisulla voit määrittää tiimillesi ja yksilöille eri tulostusoikeudet. Voit antaa joillekin mahdollisuuden väritulostukseen ja toisille taas kaksipuoliseen tulostukseen. Turvallisuustoiminnoilla suojelet tietoa samalla kun pienennät tulostusmäärää ja kuluja.

Office workers working at desk and an informal meeting