A man holding a pen whilst using a laptop
A man holding a pen whilst using a laptop

Ratkaisut aihepiireittäin

Sharp tarjoaa kattavan valikoiman palkittuja asiakirjahallinta- ja näyttöratkaisuja, joiden avulla kaikenkokoiset organisaatiot uudistavat täysin tapansa käsitellä tietoja.

Palvelut
Laitteet kokoustiloihin
Digital signage
Muut palvelut ja ratkaisut

Jokainen organisaatio kohtaa toiminnassaan paljon haasteita. Usein tarvitaan runsaasti erilaista tekniikkaa yrityksen, asiakkaiden ja työntekijöiden tarpeiden täyttämiseksi.

Sharp tarjoaa kattavan valikoiman palkittuja asiakirjahallinta- ja näyttöratkaisuja, joiden avulla kaikenkokoiset organisaatiot uudistavat täysin tapansa käsitellä tietoja.

Ratkaisut aihepiireittäin

Tietoturvallisuus

Turvaa tietosi

Sharp tietää, että tietoturva on olennaisen tärkeä osa yrityksen asiakirjojen ja tulostamisen hallinnan strategiaa. Jos yrityksen toiminnan kannalta arkaluontoista tai kriittistä tietoa varastetaan tai vahingoitetaan, vaikutus yrityksen toimintakykyyn ja talouteen voi olla valtava eikä yritys välttämättä koskaan toivu täysin ennalleen.

Siksi Sharpin tulostimissa ja kopiokoneissa on monipuoliset tietoturvaominaisuudet. Ne on suunniteltu auttamaan tulostuksen tietoturvapolitiikan valvontaa ja hallintaa. Ne myös suojaavat yrityksesi tietoja ja asiakirjoja monilta fyysisiltä ja kyberturvallisuuteen liittyviltä uhkatekijöiltä sekä auttavat täyttämään juridiset vaatimukset.

Voit myös antaa Sharpin hoitaa kaiken täydellisen tulostustietoturvapalvelumme avulla. Siihen sisältyy Sharpin Smart Security Service, jonka avulla hahmotat yritykseesi kohdistuvat uhkatekijät ja saat yrityksesi tarpeisiin räätälöidyn suojan niitä vastaan. 

Woman attending an online meeting from home

Hybridityöskentely

Hybridityöskentely

Koronapandemian seurauksena hybridityöskentelystä on tullut välttämätön osa monien organisaatioiden toimintaa. Niiden on nyt löydettävä sopivat menettelytavat malliin, jossa työskennellään osittain toimistolla ja osittain etänä kotona tai muualla. Oikein toteutettuna hybridimalli voi olla erittäin hyödyllinen sekä organisaatiolle (tuottavammat, motivoituneemmat ja joustavammat työntekijät) että työntekijöille (parempi työn ja vapaa-ajan tasapaino).

Sharpin hybridityöskentelyratkaisujen avulla organisaatio pystyy toimimaan älykkäästi, turvallisesti ja tehokkaasti. Sharp tarjoaa monipuolisen valikoiman AV-laitteita ja työkaluja, joiden avulla hybridityöskentelymalli voidaan toteuttaa tehokkaasti ja helpottaa kaikkien työntekoa. Valikoimassa on muun muassa edistyneitä näyttöjä,  videokokouslaitteita sekä näitä tukevia AV-ohjelmistoja ja -välineitä.
 

Woman attending an online meeting from home

Miksi valita Sharp teknologiakumppaniksi?

Ymmärrämme, että yrityksesi tarpeet ovat ainutlaatuisia ja kehittyviä. Omistautuneet ja erittäin kokeneet konsulttimme tekevät tiivistä yhteistyötä kanssasi ymmärtääkseen tavoitteesi ja suunnitellakseen ratkaisun, joka toimii sinulle ja tiimillesi sekä nyt että tulevina vuosina.

Olemme suunnitelleet innovatiivisia, alan johtavia ratkaisuja, mukaan lukien palkittuja tuotteita ja teknologioita, useiden vuosien ajan. Meillä on vuosikymmenten kokemus kaikilta toimialoilta, erikokoisista yrityksistä ja toimintaympäristöltä.

Sharpiin voit luottaa, kun on kyse henkilökohtaisesta palvelusta, korkealaatuisista AV- ratkaisuista tai vaikkapa globaaleista tulostusratkaisuista.