Hybrid meeting on Teams
Hybrid meeting on Teams-Audio Visual-Lifestyle-Banner

Hybridityö

Sharpin ratkaisut tukevat hybridityöskentelyä ja auttavat hyödyntämään nykyaikaisen työskentelymallin parhaat puolet. Voimme auttaa yritystäsi hybridimallin toteuttamisessa

Hybridityön toimitilat

Hybridityöskentely on jo jonkin aikaa ollut luonteva osa organisaatioiden toimintaa. Nyt siitä on tullut monille organisaatioille myös välttämättömyys, jotta ne pystyisivät edelleen toimimaan. Mitä hybridi työympäristö oikeastaan tarkoittaa?

Kyseessä on testattu työskentelymalli, jossa tehdään töitä välillä toimistolla ja välillä etänä. Hybridityötä tekevät ovat tyytyväisiä, motivoituneita ja tuottavia. Ihannetilanteessa hybridityö rikastuttaa myös yksityiselämää. Onnistuneesti toteutettu hybridityömalli hyödyttää kaikkia: henkilöstöllä työ ja vapaa-aika ovat paremmin tasapainossa, ja työnantajat hyötyvät työntekijöiden lojaaliuden ja joustavuuden lisääntymisestä.

Hybridityön työtavat

Hybridimallissa työntekijät saavat tehdä töitä joustavasti sekä etänä että toimistolla. Hybridityöskentelyn idea on ollut olemassa jo jonkin aikaa, mutta yllättävä koronapandemia nopeutti sen yleistymistä. Kaikkialla maailmassa oltiin yhtäkkiä tilanteessa, jossa työpaikalla pääsi käymään vain satunnaisesti tai ei lainkaan. Hybridityöskentelystä tuli väkisinkin normi.

Sharpin ratkaisujen avulla päivittäiset kokoukset, esitykset, yhteistyö ja muu viestintä onnistuu vaivattomasti riippumatta siitä, missä työntekijät ovat ja mitä laitteita he käyttävät. Monet ovatkin todenneet, että koti on tehokkaampi työympäristö kuin toimisto monine häiriötekijöineen. Loppujen lopuksi on kyse oikean tasapainon löytämisestä omassa "tulevaisuuden työssä", ja hybridimalli on siinä suureksi avuksi.

MS Teams meeting on WCD with colleagues-Audio Visual-Product

Työskentele kaikkialla

Rajattomasti

Hybrid meeting in office on Teams-Audiovisual-Product

Toimistolla

  

Woman attending an online meeting from home

Toimistolla

   

Man in cafe on Dynabook laptop-Lifestyle

Etätyö

  

Joustavuus ja vapaus

Sharpin hybridityöskentelyratkaisut antavat joustavuutta ja vapautta ja takaavat samalla työskentelyn turvallisuuden ja tehokkuuden. Voit luottaa siihen, että työntekijät ovat aina tavoitettavissa ja pystyvät toimimaan yhdessä olinpaikastaan riippumatta - ilman yllättäviä lisäkustannuksia. Lisäksi suurempi itsenäisyys ja mahdollisuus työskennellä yhdessä uudella tavalla voimaannuttavat työntekijöitä.

Sharpin hybridityö- ratkaisut ja palvelut

Sharpin portfolio sisältää täydellisen työkaluvalikoiman, jonka avulla hybridityöskentely on mahdollisimman tehokasta: edistyneet näytöt, videokokouslaitteet ja tukiohjelmistot helpottavat kaikkien työntekoa.

Tutustu Sharpin AV-laitteistoon sekä AV-ohjelmistoihin ja tarvikkeisiin, joiden avulla työntekijät pysyvät tuottavina ja yhteydessä toisiinsa työympäristöstä riippumatta.

Hybrid meeting in office on Teams and in office-Audiovisual-Product