Field with trees
Image of a field with trees

Ympäristöjohtaminen

Ympäristöjärjestelmämme avulla seuraamme jatkuvasti kaikkia osa-alueita, joihin toiminnastamme kohdistuu suoria tai välillisiä ympäristövaikutuksia. Seurantaa toteutetaan tuotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta aina käyttöikänsä päähän tulleen tuottee

Ympäristöjohtaminen

Seuraamme jatkuvasti kaikkia osa-alueita, joihin toiminnastamme kohdistuu suoria tai välillisiä ympäristövaikutuksia. Seurantaa toteutetaan tuotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta aina käyttöikänsä päähän tulleen tuotteen käsittelyyn.

Kaikki tehtaamme ja useimmat konttorimme täyttävät ISO 14001 -standardin vaatimukset. Se on viitekehys, joka määrittää ympäristöjärjestelmien vaatimukset. Pyrimme saamaan kaikki toimitilamme yhtiön ympäristöpolitiikan mukaisiksi. Rohkaisemme aktiivisesti koko organisaatiota edistämään ympäristöasioiden hallintaa ja toteuttamaan ympäristötietoisuutta lisääviä hankkeita.

Tekninen henkilöstömme kehittää jatkuvasti innovatiivista ympäristöystävällistä tekniikkaa, jotta maailmasta tulisi puhtaampi ja vihreämpi. Meille on tärkeää, että valmistamamme tuotteet ovat laadukkaita ja ympäristöystävällisiä.
 

A girl sat in front of a building with plants