Mustavalkotulostimet

Yksinkertainen ja luotettava

Kun et tarvitse väritulostamista tai värikopioita, mustavalkotulostin on kustannustehokas toimistotulostin. Mustavalkotulostimemme eivät kuitenkaan tingi laadusta eivätkä nopeudesta.

Älä siis anna hitaan toimistotulostimen hidastaa tahtiasi. Mustavalkotulostimet toimistoissa ovat mitä nopeimpia, joten älä unohda tarkistaa tulostusnopeutta ja sitä, kuinka nopeasti ensimmäinen sivu tulostuu. Langattomalla liittymisellä tulostat nopeasti ja helposti kaikista verkkoon liitetyistä älykännyköistä, tableteista ja tietokoneista käsin.

Mustavalkoisella monitoimitulostimella saat paljon aikaiseksi. Voit tulostaa, faksata, skannata ja kopioida. Saat monta toimintoa samassa koneessa. Voit myös lisätä jälkikäsittelytoimintoja, joilla luot nopeasti hienon vihkonidotun esitteen

BP-70M65

Vältä aikavarkaita

Harkitse tulostustarpeitasi tarkkaan. Tarvitsetko A4- ja A3-tulostuksia? Suuremmasta koosta on enemmän hyötyä, ehkä kollegasi tarvitsevat A3-tulostuksia?

Monitoimikoneen avulla on helppo muuntaa paperiasiakirjat digitaaliseksi tiedoksi skannaamalla ja lähettämällä ne suoraan vastaanottajalle tai omaan sähköpostiisi.

Sharp Stockholm print secure säkerhet Julia o Alex

Suojaa tietoasi

Tulostin, kuten tietokoneesikin on altistunut hakkereille. Tulostimessa on tietoa, joka ei saisi joutua vääriin käsiin. Suojele siksi tulostinta samalla tavalla kuin suojelet yritystietojasi. Varmista, että tulostimessa on turvallisuustoimintoja kuten salaus, Whitelist ja itseparantava ohjelmisto, joka palauttaa asetuksia ja varmuuskopioita.

Man-pressing-lock-icon-on screen

Älykäs tulostinohjaimen ja turvallisuuden hallinta

Tulostinohjaimella hallitset kaikkien koneidesi kokonaiskuvaa. Asiakirja- ja tulostushallintaratkaisulla voit määrittää tiimeillesi ja yksilöille eri tulostusoikeudet. Voit antaa joillekin mahdollisuuden väritulostukseen ja toisille kaksipuoliseen tulostukseen. Turvallisuustoiminnoilla suojelet tietoa samalla kun pienennät tulostusmäärää ja kuluja.

Office workers working at desk and an informal meeting