Pöytätulostimet

Saat enemmän aikaan

Etsitkö nopeaa ja helppokäyttöistä tulostinta joka mahtuu vierellesi? Pienellä kompaktilla pöytätulostimella on paljon tarjottavana ja se mahtuu hyvin työpöydällesi. Etsitkö A4-mustavalkotulostinta tai tarvitsetko A4-väritulostinta?

Ehkä ajattelet, että tulostimella voi ainoastaan tulostaa. Monitoimikone pystyy paljon muuhunkin. Sillä voit skannata, kopioida, faksata ja arkistoida. Jotkut järjestelmät tukevat myös skannausta suoraan pilvipalveluihin. Tämä helpottaa tiedon nopeaa ja turvallista jakamista. Paperin muuntaminen digitaalisiin asiakirjoihin säästää sekä aikaa että rahaa. Pöytätulostin on kätevä ratkaisu monelle, talousosastosta henkilöstöosastoon.

Joskus saatat tarvita tulostinta, joka on enemmän kuin tulostin. Monitoimikoneilla (mfp) on kaikki tarvitsemasi toiminnot. Monitoimitulostimella on, ihan niin kuin yksinkertaisimmilla tulostimilla kuten pöytätulostimilla, valintoja kuten ylimääräinen tulostuslokero. Lisäämällä toisen tulostuslokeron muutat pöytätulostimesi lattialla seisovaan malliin.

Desktop printer

Etsitkö pöytätulostinta?

Pöytätulostin on mainio valinta jos et tulosta suuria määriä, jos tilasta on puute, tai jos tulostin on ajateltu pienelle tiimille. Valitessasi pöytätulostinta, kiinnitä huomiota näihin asioihin:

•    Tulostusnopeus. Nopealla tulostuksella sinun ei tarvitse odottaa.
•    Paperikapasiteetti. Suuremmalla paperikapasiteetilla aikaa ei mene paperilataukseen. Jos sinulla on pöytätulostin, voit tarpeen tullen lisätä toisen tulostuslokeron kasvattaaksesi paperikapasiteettia.
•    Laitteenhallinta. Voit valvoa, että tulostimesi toimii odotustesi mukaisesti.
•    Langaton liittymä. Erinomainen valinta jos haluat tulostaa tietokoneelta, älypuhelimesta tai tabletista käsin.
•    Väritulostus tai mustavalkotulostus. Mitä tahansa haluat tulostaa, pöytätulostimella saat hienot tulokset.

Business meeting in modern office with desktop printer in background

Haluatko tulostaa suuremmassa koossa kuin A3?

A3-mustavalkotulostimella ja A3-väritulostimella voit kopioida suurempia ja monitahoisempia asiakirjoja kuten pohjapiirustuksia, mutta ne vaativat myös enemmän tilaa.

BP-70M65 product image

Suojaa tietoasi

Tulostimella on samantyyppiset komponentit kuin tietokoneellasi ja se on yhtä altistunut hakkereille. Tulostin tarvitsee vahvat turvallisuustoiminnot voidakseen suojata tietoasi. Harkitse siis näitä ratkaisuja:

•    Self-healing, eli itseparantava ohjelmisto, joka palauttaa asetuksia ja varmuuskopioita
•    Whitelist, joka antaa hyväksytyille sovelluksille pääsyn järjestelmään
•    S/MIME-salaus, joka estää luvattomia lukemasta kopiokoneen kautta lähetettyjä sähköposteja

Lue eri tulostin- ja kopiokonemalleistamme. Autamme sinua löytämään juuri sen mitä tarvitset kehittääksesi toimivat rutiinit digitaaliseen työnkulkuun.

Man-pressing-lock-icon-on screen