Näytöt kokoustiloihin

Näytöt kokoustiloihin

Meillä on kokoustiloihin soveltuvia näyttöjä. Oikeilla varusteilla säästätte aikaa ja säästytte tekniikkaongelmilta. Asianmukaisilla tarvikkeilla varustettuina, kokoustiloihin soveltuvat näyttömme luovat lähtökohdat tehokkaille ja onnistuneille kokouksille, videoneuvotteluille sekä johtokunnan esityksille.

Skärmar för mötesrum

Luokkahuoneesta johtoryhmähuoneisiin

Digitaalinen asiantuntemuksemme on kasvanut ja kehittynyt. Uudet sukupolvet ovat kasvaneet digitaalisessa yhteiskunnassa ja tekniikka on luonnollinen osa heidän arkeaan. Toimistomme ja työpaikkamme täytyy seurata kehitystä ja vastata kysyntään.

Näyttöjen avulla avaat kokoustilasi uuden tyyppisille kokouksille ja työtavoille. Interaktiivinen kosketusnäyttö mahdollistaa visualisoinnin – sormillasi suoraan näyttöön – ilman hiirtä. 

Skärmar för utbildning och mötesrum

Videoneuvottelut

Kokouksen onnistuminen vaatii loistavaa esittelyä, kohderyhmän sitoutumista ja läsnäoloa. Kirjautuminen videoneuvotteluun vaatii myös luotettavaa nettiliittymää. Harkitse näitä asioita:

  • Näyttö: Valitse huoneen kokoon ja käyttötarkoitukseen sovellettu näyttö. Interaktiivisella kosketusnäytöllä voit piirtää ja kirjoittaa viestiä suoraan näyttöön.
  • Mikrofoni: Valitse mikrofoni, jonka avulla kaikki läsnäolijat kuuluvat, huolimatta siitä missä he istuvat. 
  • Kamera: Suuri huone vaatii erilaista kameraa kuin pieni. Kamera toimii vastaanottajan silminä.
  • Kaiuttimet: Joissakin kokouksissa saatat haluta näyttää videota ja toisissa kirjautua itse videokokoukseen. Huolimatta kokousmuodosta, ääni on tärkeä osa kokouskokemusta. 
     
Sharp display showing different sizes-Audio Visual-Lifestyle

BYOD – Bring Your Own Device

Kuulostaako tutulta? Annapas kun selitämme:

BYOD tarkoittaa yksinkertaisesti ”ota oma laite mukaan”. Kokoustilan tekniikka sovelletaan ja liitetään laitteeseesi, esimerkiksi tietokoneeseesi tai tablettiisi. Saat yhteyden kaikkiin varusteisiin kuten kovaäänisiin, mikrofoniin, kameraan ja näyttöön. Voit itse valita minkä ohjelman kautta kirjaudut videoneuvotteluun – Zoom, StarLeaf, Skype for Business, Microsoft Teams ja niin edelleen.

BYOD auttaa kollegoitasi ja vieraitasi liittymään saumattomasti kokoustilaan älypuhelimelta, tabletilta tai tietokoneelta käsin. Huolimatta konferenssialustasta, tämä on kätevä kokemus samalla kuin saat yhteyden kaikkeen kokoustilan tekniikkaan, kuten näyttöön, videoneuvottelukameraan ja äänivarusteihin.
 

Skärmar för mötesrum BYOD