People in a meeting
Three people in meeting-Audio Visual-Lifestyle-Banner, Sharp

Lue lisää näyttöratkaisuista

Innovatiiviset ja tehokkaat näytöt kommunikointiin, viestintään ja yhteistyöhön.

Mitä on näyttö?

Näyttöjä on tänä päivänä melkein kaikkialla ja niillä on tärkeä rooli jokapäiväisessä elämässämme. Näytöllä voit helposti kommunikoida kuva-, teksti- ja videomuodossa, tavalla joka parhaiten sopii kohderyhmällesi.

Mihin näyttöä käytetään?

Näyttöjä on kouluissa, sairaaloissa, ostoskeskuksissa sekä pienissä että suurissa kansainvälisissä yrityksissä. Sijoituksesta huolimatta, ne ovat välttämättömiä tehokkaaseen yhteistyöhön, viestintään ja kommunikointiin.

Interaktiivisten näyttöjen avulla voimme tehdä yhteistyötä reaaliajassa eri puolilta maailmaa, videoneuvottelun avulla. Tämä ei ole ainoastaan yrityksille positiivista. Digitaalisen opastuksen avulla sairaalat ja terveyskeskukset informoivat odotusajoista, opettajat opettavat ja inspiroivat ja oppilaat luovat uudella tavalla.

Annotating on display in meeting-Audio Visual-Lifestyle, Sharp

Kätevää kommunikointia

Näyttöjä ja videoseiniä löytyy nykyään joka puolelta:

  • Vastaanotoissa ja odotushuoneissa
  • Tulo– ja lähtöauloissa
  • Ostoskeskuksissa
  • Muotoilu– ja arkkitehtitoimistoissa
  • Yritys– ja toimitiloissa

Mihin näyttösi tai videoseinäsi sijoitetaankaan, on tärkeää, että se herättää oikeanlaista huomiota. Voit pitää sitä toiminnassa vuorokauden ympäri ja valita näytön joko 4K-resoluutiolla?
 

Airport with digital signage-Audio Visual-Lifestyle, Sharp

Minkälaista näyttöä tarvitset?

Meillä on monenlaista laadukasta näyttöä, eri kokoisia ja eri konfiguraatioilla. Valitse tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva, pienestä kompaktista 32 tuuman näytöistä suureen ja tehokkaaseen videoseinään joka peittää kokonaisen julkisivun.

Harkitse näitä asioita ennen näytön ostoa:

  • Koko: Mitä aiot näyttää ja missä? Pientä tekstiä on vaikea nähdä suurella videoseinällä ja vakuuttava kampanja katoaa kaiken keskelle pienellä näytöllä.
  • Liittymä: Tarkista portit, internet– ja wifi-yhteys. Varmista että sinulla on oikeat edellytykset näyttösi liittämiseen.
  • Interaktiivinen tai kosketusmuoto: Onko sisältösi interaktiivista? Saisitko interaktiivisella näytöllä enemmän huomiota?
  • Toiminta: Onko näyttö käytössä ympäri vuorokauden, tarkoitettu ulkokäyttöön ja onko sen oltava säänkestävä?

Näyttöjä on joka tarpeeseen ja ne on sovellettu eri alojen vaatimuksiin. Löydä meiltä oikeat ratkaisut ja sopivat näytöt.
 

People in reception looking at display-Audio Visual-Product