Desktop on WCD-product-Banner
Desktop on WCD-product-Banner

Tutustu Sharpin näyttöihin

Kommunikointia ja yhteistyötä näyttöjen avulla johtoryhmähuoneissa, kouluissa, areenoilla ja kaupoissa.

Ota yhteyttä

Valitse paras näyttö

Audiovisuaaliset ratkaisumme - Sharp ja Sharp / NEC - edustavat innovaatiota ja asiantuntemusta. Käytä näyttöjämme videoseinänä tai digitaalisena opastuksena odotushuoneissa, kaupoissa, kouluissa ja johtoryhmähuoneissa. Tutustu laajaan näyttövalikoimaamme. 

Interaktiiviset näytöt

BIG PAD interaktiivinen näyttö

Nosta kokouksesi ja koulutuksesi uudelle tasolle interaktiivisen näytön avulla. Meillä on tähän laaja valikoima. Sharpin BIG PAD:illa yhteistyö sujuu mainiosti sekä johtoryhmähuoneessa että luokkahuoneessa.

Intuitiivisella kosketusnäyttötekniikalla ja helppokäyttöisellä rajapinnalla luot Sharp BIG PAD:in Pen-on-Paper®-tekniikan avulla paperimaisen tunteen ja tarkkuuden. BIG PAD:in näytön koko helpottaa ideointia ja yhdessä työskentelyä, samalla kun se maksimoi esitystä ja kokouksen tehokkuutta.

Windows collaboration display

Windows collaboration display on muotoiltu nykyaikaista työpaikkaa varten. Interaktiivisella 70"-näytöllä ja 4k-resoluutiolla saat seuraavan sukupolven BYOD-ratkaisuja. Työvälineet Microsoft 365 ja Microsoft Teams auttavat sinua johtamaan tehokkaita kokouksia ja tekemään yhteistyötä etänä olevien kollegojesi kanssa. 
 

Team in huddle meeting-Audio Visual-Product

Digitaalinen opastus, videoseinät ja 8K

Digitaalinen opastus

Digitaalisen opastuksen (digital signage) avulla kommunikoit kätevästi asiakkaittesi kanssa. Digitaalisia opastuksia ja videoseiniä käytetään muun muassa kaupoissa, ostoskeskuksissa, sairaaloissa ja kiinteistöissä. 
Näyttöjemme korkealla resoluutiolla erottaudut joukosta. Näyttömme ja videoseinämme voivat olla käytössä vuorokauden ympäri, alhaisella sähkönkulutuksella. 

8K = erinomainen tarkkuus

8K-näytöillämme saat 16 kertaa korkeamman resoluution kuin HD-näytöllä. Kuvatarkkuus ja kuvien yksityiskohdat luovat aidon tunteen ja herättävät kohderyhmäsi huomion.
 

Large digital displays in clothes store-Audio Visual-Product