Desktop on WCD-product-Banner
Desktop on WCD-product-Banner

Tutustu Sharpin näyttöihin

Kommunikointia ja yhteistyötä näyttöjen avulla johtoryhmähuoneissa, kouluissa, areenoilla ja kaupoissa.

Ota yhteyttä

Valitse paras näyttö

Audiovisuaaliset ratkaisumme - Sharp ja Sharp / NEC - edustavat innovaatiota ja asiantuntemusta. Käytä näyttöjämme videoseinänä tai digitaalisena opastuksena odotushuoneissa, kaupoissa, kouluissa ja johtoryhmähuoneissa. Tutustu laajaan näyttövalikoimaamme. 

Interaktiiviset näytöt

BIG PAD interaktiivinen näyttö

Nosta kokouksesi ja koulutuksesi uudelle tasolle interaktiivisen näytön avulla. Meillä on tähän laaja valikoima. Sharpin BIG PAD:illa yhteistyö sujuu mainiosti sekä johtoryhmähuoneessa että luokkahuoneessa.

Intuitiivisella kosketusnäyttötekniikalla ja helppokäyttöisellä rajapinnalla luot Sharp BIG PAD:in Pen-on-Paper®-tekniikan avulla paperimaisen tunteen ja tarkkuuden. BIG PAD:in näytön koko helpottaa ideointia ja yhdessä työskentelyä, samalla kun se maksimoi esitystä ja kokouksen tehokkuutta.

Windows collaboration display

Windows collaboration display on muotoiltu nykyaikaista työpaikkaa varten. Interaktiivisella 70"-näytöllä ja 4k-resoluutiolla saat seuraavan sukupolven BYOD-ratkaisuja. Työvälineet Microsoft 365 ja Microsoft Teams auttavat sinua johtamaan tehokkaita kokouksia ja tekemään yhteistyötä etänä olevien kollegojesi kanssa. 
 

Team in huddle meeting-Audio Visual-Product

Digitaalinen opastus ja videoseinät

Digitaalinen opastus

Digitaalisen opastuksen (digital signage) avulla kommunikoit kätevästi asiakkaittesi kanssa. Digitaalisia opastuksia ja videoseiniä käytetään muun muassa kaupoissa, ostoskeskuksissa, sairaaloissa ja kiinteistöissä. Näyttöjemme korkealla resoluutiolla erottaudut joukosta. Näyttömme ja videoseinämme voivat olla käytössä vuorokauden ympäri, alhaisella sähkönkulutuksella. 


 

Large digital displays in clothes store-Audio Visual-Product

Projektoreilla

Sharp / NEC -projektoreilla voit antaa tietoa, esittää ja tehdä vaikutuksen monissa käyttötarkoituksissa. Tarjoamme laajan valikoiman projektoreita, mukaan luettuina laserprojektorit sekä projektorit yritys- ja ammattikäyttöön. Niiden skaalautuva ja kehyksetön kuvan tuotto on paljon monipuolisempi, ja niiden teknologia ja kirkkaustasot riittävät mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin. Niiden kokonaiskustannukset ovat myös houkuttelevan pienet pitkän lampun ja suodattimen käyttöiän sekä pitkän ja huoltovapaan käyttöiän ansiosta.

A team in a meeting using a projector

Työpöytänäytöt

Työpöytänäyttöjemme ja monitoriemme avulla voit katsoa kuvia syvemmin ja väritarkemmin ja lukea selvempää tekstiä niiden suuren resoluution näytön ansiosta. Lisäksi laaja katselukulma varmistaa tasaisen korkealaatuiset kuvat sivultakin katsottaessa. Niissä on myös ultraohuet kehykset, terveellinen ergonomia, laaja sisäänrakennettu yhdistettävyys ja eri näyttökokoja välillä 24" - 27". Niinpä voimme tarjota oikean työpöytänäytön lähes kaikkiin vaatimuksiin kustannustietoisista tehtäväkriittisiin sovelluksiin.

A woman working on a desktop display in an office