Vierailijahallintaohjelmisto

Suojaa organisaatiosi ihmiset ja tilat

Vierailijoiden turvallisuus ja työpaikan vaatimustenmukaisuus ovat ensiarvoisen tärkeitä kaikille. Voi kuitenkin olla haastavaa pysyä kaiken aikaa selvillä kokonaistilanteesta.

Sharpin vierailijahallintajärjestelmä on älykäs, turvallinen ja helppokäyttöinen alusta, jonka avulla hoituvat kävijöiden ilmoittautuminen, työntekijöiden ja alihankkijoiden kirjautuminen sekä työpaikan turvallisuuden varmistaminen.

Vierailijahallintaohjelmiston työpaikkaratkaisuihin kuuluu myös täysin mobiili vierailijahallintasovellus OnLocation. Se on suunniteltu pitämään organisaatiosi ihmiset turvassa heidän olinpaikastaan riippumatta. OnLocation avulla yrityksen vastaanotto- ja neuvontahenkilöillä on enemmän aikaa muihin töihin, ja työympäristöstä tulee turvallisempi, vaatimustenmukaisempi ja tehokkaampi.
 

Nopeutettu kirjautuminen

Intuitiivisen ohjelmiston ja kosketusnäyttötekniikan ansiosta kävijöiden ilmoittautuminen ja uloskirjautuminen kohteista ja yksittäisistä rakennuksen osista on sujuvaa. Heidän tarvitsee vain koskettaa järjestelmän näyttöä.

Saat tietosuojan ja lain edellyttämät kriittisen tärkeät tiedot ja tarvittavat suostumukset ja teet työpaikasta vaatimustenmukaisen ja turvallisen kaikille.  

finger-tapping-visitor-management sign-in screen

Kylttien tulostus ja etukäteen kirjautuminen

Automaattisella vierailijahallintajärjestelmällä vierailijoille voidaan ilmoittautumisen jälkeen tulostaa halutunlaiset nimikyltit. Kylttiin voidaan sisällyttää vieraan ja isännän nimet, WiFi asetukset sekä turvallisuusohjeet tukemaan raportointia ja parantamaan vieraan turvallisuutta ja kävijäkokemusta.

Ryhmät voidaan rekisteröidä etukäteen, jolloin ilmoittautuminen käy nopeasti QR-koodilla. Lisäksi pääkäyttäjät voivat asettaa päivämääriä säännöllisesti käyville tai palaaville vierailijoille, ja järjestelmä muistaa, kenen luona he ovat aikaisemmin käyneet.
 

Woman-at-reception-registration-receiving badge

Luotettava kulunvalvonta

Automaattisten sähköposti- ja tekstiviesti-ilmoitusten ansiosta vastaanottohenkilöstön ei tarvitse vierailijan saapuessa ottaa yhteyttä vierailun isäntään. Lähetyksiä tuovat kuriirit voivat käyttää erityistä toimituspainiketta, jolloin työntekijä saa ilmoituksen saapuvasta lähetyksestä. Toiminto vähentää merkittävästi lähikontakteja ja sillä voi olla tärkeä merkitys pandemian leviämisen torjunnassa.

Edistyneen raportoinnin avulla voidaan seurata ihmisten saapumista ja poistumista.  Voit milloin tahansa ajaa tosiaikaisen raportin rakennuksessa oleskelevista henkilöistä. Tämä edistää turvallisuutta, vaatimustenmukaisuutta ja työsuojelua sekä tehostaa seurantaa.  Hätätilanteessa saat kaikkiin yhteyden helposti ja nopeasti poistumisohjeiden antamista varten.
 

Two-people-greeting-in-office-reception

Tiedonvälitys paikallaolijoille

Tieto

Varmista että kaikki tiloissa oleskelevat tuntevat organisaation periaatteet ja toimintatavat.

Edistyneet ilmoitusmenettelyt - tiedota etukäteen ilmoittautuneille vierailijoille hyvissä ajoin menettelytavoistanne

Tervetuloa-näyttö - voit tiedottaa kaikille vierailijoille turvallisuuskäytännöistä koronapandemian aikana

Suostumukset - varmista, että kaikki tiloissa oleskelevat ymmärtävät käytössä olevat prosessit ja sitoutuvat noudattamaan niitä
 

Finger-tapping-sign-in-screen

Tunnista riskit

Tunnistaminen

 • Kyselyt - saat ilmoittautumisen yhteydessä selville, liittyykö vierailuun riskejä
 • Hälytykset - saat hälytyksen, jos taloon kirjautuu asiaton henkilö
 • Raportointi - voit seurata vierailuja edellytetyllä tasolla ja näet, ketkä ovat hyväksyneet asetetut säännöt
Woman-with-facemask

Raportointiominaisuudet

Kontaktien etsintä

Jos joku sairastuu, raportointiominaisuudet mahdollistavat takautuvan seurannan.

 • Ketkä ovat olleet paikalla? Näet, ketkä kaikki ovat olleet tiloissa samana päivänä kuin kyseinen henkilö
 • Missä vierailijat ovat liikkuneet? - Missä alueilla, osastoilla ja keiden läheisyydessä
 • Kaikkien kyseisen henkilön vieraiden henkilöllisyys
   
Man using laptop and woman using tablet

Touchless-kirjautuminen

Kontaktikohtien vähentäminen

Kontaktien vähentämiseksi saapumisen yhteydessä ja odotustiloissa suosittelemme kosketuksetonta ilmoittautumista seuraavilla tavoilla:

 • OnLocation-sovellus
 • Vieraiden kirjaaminen etukäteen, jolloin ilmoittautuminen heidän saapuessaan käy nopeasti 
   
Mobile-phone-WolMobile-sign-in screen