Info- ja opastenäytöt

Mitä on digitaalinen opastus?

Digitaalinen opastus, eli digital signage, on tehokas tapa viestittää esimerkiksi käyttöohjeita, markkinointia tai miten siirryt A-pisteestä B-pisteeseen.

Videovägg skärmar

Onko olemassa erityyppisiä digitaalisia opastuksia?

Digitaaliseen opastukseen soveltuvat näytöt löydät meiltä pienistä kompakteista näytöistä aina suuriin videoseiniin. Digitaalinen opastus on suosittu kommunikointitapa, koska sitä voi käyttää monella eri alalla ja monessa eri muodossa.

  • Yksittäisillä näytöillä voi näyttää uutisia, urheilua, säätietoja, lähtö- ja saapumisaikoja, ruokalistoja, odotushuoneiden jonotilannetta ja paljon muuta.
  • Kauppanäyttöjä löytyy ostoskeskuksista, näyteikkunoista, ravintoloista ja kaupoista.
  • Karttoja ja matkaselostuksia näytetään sekä staattisilla ja interaktiivisilla näytöillä ostoskeskuksissa, huvipuistoissa, museoissa, kouluissa, yliopistoissa ja sairaaloissa.
  • Videoseiniä löytyy ostos- ja matkailukeskuksista, tiemainoksista, kaupungin keskeltä, asemoilta ja julkisivuilta. 
Digital skyltning mat

Viesti, joka kuuluu mediakohinan läpi

Valitsemalla digitaalisen näytön perinteisen kyltin sijasta, saat aikaan paljon tehokkaamman tuloksen ja vahvemman vaikutuksen.

Digitaalinen opastus auttaa yrityksiä ja tavaramerkkejä kuulumaan mediakohinan yli. Suuntaamalla sisältöä ja kommunikointia, digitaalinen opastus herättää liikkuvien ja välinpitämättömien asiakkaiden huomiota.

Digitaalinen opastus voi myös täydentää tavanomaista kommunikointia ja markkinointikanavia. Laadukas sisältö – intensiiviset värit, tehokas valaistus ja selkeitä yksityiskohtia – luo vangitsevaa viestintää kuvien ja filmien kautta. Digitaalinen opastus on mainio tapa puhua suoraan yleisöllesi, missä vain.
 

Digital skyltning retail

Koko ja saatavuus

Valikoimamme on suuri. Voit räätälöidä digitaalisia näyttöjä ja ohjelmistoja projektisi ja tarpeidesi mukaan, yksittäisistä näytöistä (32 tuumasta 120 tuumaan) suuriin yhdistettyihin Times Square-kokoisiin videoseiniin. 

Harkitse näitä asioita kun suunnittelet digitaalista opastusta:

  • Koko: Mitä näytät ja kenelle? Pientä tekstiä on vaikea nähdä suuressa videoseinässä ja vakuuttava kampanja katoaa kaiken keskellä pienellä näytöllä.
  • Liittymä: Tarkista portit, internet– ja wifi-yhteys. Varmista, että sinulla on oikeat edellytykset näyttösi liittämiseen.
  • Interaktiivinen tai kosketusmuoto: Onko sisältösi interaktiivista? Saisitko interaktiivisella näytöllä enemmän huomiota?
  • Toiminta: Onko näyttö käytössä ympäri vuorokauden, tarkoitettu ulkokäyttöön, ja onko sen oltava säänkestävä?
     

Laaja näyttövalikoimamme antaa sinulle rajattomia mahdollisuuksia. Meiltä löydät näytöt, ratkaisut ja tarvikkeet täydellistä digitaalista opastusta varten.

PN-HW range of digital signage-Audio Visual-Product