A4-monitoimilaitteet (mustavalko)

Sharpin A4-mustavalkokopiokoneet ja monitoimikoneet ovat kehitetty yrityksen toiminnan tehostamiseen. Ne ovat intuitiivisia, helppokäyttöisiä ja niitä on helppo yhdistää. Niillä on myös helppo työskennellä joka paikassa.

Ne sopivat mainiosti osastoille joissa ei tarvita väritulostusta. Ne tukevat eri nopeuksia ja niillä on kaikki ne toiminnot, joita odotat suurilta laitteilta. Ne hoitavat helposti tarvitsemasi mustavalkotulostuksen, myös ns. monotulostuksen, kopioinnin ja skannauksen.

Sharpin A4-mustavalkokopiokoneiden ja monitoimikoneiden huolto on edullisempaa kuin värilaitteiden huolto ja ne sopivat joka alalle. Niissä on monta turvallisuustoimintoa, jotka suojaavat sekä tulostinta että arkaluonteisia asiakirjoja. Helppokäyttöisen ja palkitun rajapintamme avulla hallitset helposti eri kopiokoneen toimintoja.

Sharpin A4-mustavalkokopiokoneet ja monitoimikoneet helpottavat kaikenlaista yhteistyötä. Paperityönkulut voi digitoida skannaamalla ja lähettämällä asiakirjoja sähköpostitse suoraan pilvipalveluihin, joista niitä voi jakaa milloin ja missä vaan.