LED-näytötseinät

LED-näyttö seinät ulko- ja sisätiloihin

LED-seinällä on helppoa vangita yleisön huomio, tiedottaa ja korostaa sisältöä. Käytettävissä on monia vaihtoehtoja. LED-seinä on pitkäikäinen investointi. LED-seinä voidaan asentaa seinään, vaikka seinä ei olisi suora. Näytön koko ja muoto ovat vapaasti valittavissa, ja erikokoisia näyttöjä voi yhdistää reunasta reunaan ilman näkyviä reunoja (bezel). LED-seinällä kuvat ja videot toistuvat luonnollisen sävyisinä joka tekee siitä erittäin vaikuttavan. 

Sharp led screen

LED-seinä sopii moneen paikkaan

LED-seinällä voi esittää kirkasta ja hyvin erottuvaa sisältöä lähes missä vain, sekä sisällä että ulkona. Se toimii infotauluina lentokentällä, opasteina moottoritiellä, julkisivuissa, liiketiloissa, toimistoissa, urheilu- ja konserttiareenoilla sekä kirkoissa – paikoissa, joissa on perinteisesti viestitty painotuotteilla ja maalatuilla kylteillä. LED-tekniikan ansiosta kuvan saa helposti vaihdettua ja mainospinta on siten entistä vuorovaikutteisempi ja muunneltavampi, mikä vähentää käyttö- ja ylläpitokustannuksia. 

Sharp LED screen  indoor

Kuva muodostuu valodiodeilla

LED-seinä koostuu elementeistä, joiden pinta koostuu pienistä LED-diodeista. Laserprojektorien ja perinteisten TV- ja näyttöjen tekniikasta poiketen kuva muodostuu valodiodeilla. 

Alun perin LED-seinät olivat mustavalkoisia ja niitä käytettiin esimerkiksi liikenteessä yksinkertaisten ilmoitusten ja urheilutapahtumissa tulosten näyttämiseen. Diodit olivat silloin joko päällä eli valkoisia tai pois päältä eli mustia. Modernissa LED-seinässä on RGB-diodeja, jotka pystyvät toistamaan mitä tahansa väriä. Diodit muodostavat kuvan prosessorin avulla. Yksi diodi on yksi pikseli eli kuvapiste. Teoriassa LED-seinän resoluutiota rajoittavat siis vain koko ja pikselimäärä. 

Sharp LED screen

LED-seinän koon määritys

LED-näytöt tarjovat monipuoliset asennusvaihtoehdot, vaihtoehdot ovat käytännössä rajattomat. LED-näytöt ovat ohuempia, kirkkaampia ja tarjoavat valovoimaisempaa kuvaa sopien sekä ulko- että sisäkäyttöön mm. gallerioissa, lentokentillä, urheilutiloissa, yrityksissä ja myymälöissä.

 

Sharp LED screen

Kohderyhmää voi puhutella melkein missä vain

Erilaisten kiinnitysvaihtoehtojen ansiosta - kattoon, jalustaan ​​ja ripustukseen - vaihtoehtoja on loputtomasti. LED-näytöt ovat ohuempia, kirkkaampia ja terävämpiä ja sopivat sekä ulko- että sisätiloihin gallerioissa, lentokentillä, urheilutiloissa, yrityksissä ja kaupoissa.

Sharp Led screen foyer