Office workers working at desk and an informal meeting
Office workers working at desk and an informal meeting

Tutustu Sharpin asiakas- ja tulostushallintaratkaisuihin

Asiakirja- ja tulostushallinnan avulla luot hyvät rutiinit. Digitoit asiakirjasi helposti, hallitset skannausta, tulostamista ja parempaa turvallisuutta jokaiseen tulostimeen.

Uudista tapasi tehdä töitä

Jokainen työpaikka - olipa se sitten pieni työryhmä, suuri osasto tai edistynyt tulostustila - tarvitsee tulostimen ja kopiokoneen. Vaikka moni meistä tekeekin paljon työtä digitaalisesti, paperiasiakirjat ovat monessa tilanteessa vielä tärkeitä, kuten esimerkiksi tilaukset, rahtikirjat ja laskut. Tiesitkö, että voit käsitellä niitä tehokkaammin asiakirja- ja tulostushallinnan avulla?

Ratkaisumme tehostaa jokajokaista askelta asiakirjahallinnassa, työnkulku- ja tuotostenhallinta sekä asiakirjojen skannauksen hallinta mukaan luettuna. Saat paremmat ja turvallisemmat rutiinit ja paremman, kustannuksia vähentävän, tehokkuuden.

Valvo tulostimiasi

Huolimatta siitä, josonko sinulla on vain muutama tulostin tai sata, keskusnäytön avulla laitteen hallinta näyttää mitä jokainen monitoimilaite tekee, kuka sitä käyttää, ja milloin käyttö tapahtuu. Sinun ei tarvitse arvata miten tulostin toimii, näet sen itse reaaliajassa.

Tulostushallinnan avulla voit luoda tulostussääntöjä, säädellä käyttäjän pääsyä, rajoittaa tulostusmäärää ja vaatia käyttöoikeuksia. Säännöt tekevät tulostushallinnasta helpomman, tehokkaamman ja turvallisemman.

A woman using an MFP in an office

Vähennä paperintuhlausta

Tulostushallinnan avulla voit vähentää turhia ja luvattomia tulostuksia. Asiakirjojen skannauksen ja digitoimisen avulla luot parempia, luontoystävällisempiä rutiineja. Muutamaa nappia painamalla saat asiakirjasi juuri sinne mihin haluat. Talousosaston henkilökunta voi esimerkiksi skannata asiakirjoja ja helposti tallentaa ne oikeaan kansioon.

Three office workers working at desks

Säästä aikaa ja rahaa

Asiakirjat voivat hävitä ja niitä voidaan tallentaa väärään paikkaan. Asiakirjojen skannaus- ja hallintaratkaisullamme tallennat ne oikeaan paikkaan. Asiakirjojen skannaus tehostaa työnkulkua ja rutiineja kun skannatun asiakirjan voi helposti ohjata oikealle tiimille tai oikeaan kansioon. Mitä se tarkoittaa juuri sinulle? Voit nopeammin nimetä, lähettää ja arkistoida tiedostoja. Nopeutat työnkulkuasi ja säästät aikaa.

Koska ohjelmisto indeksoi sekä sisällönkuvauskentät että asiakirjan sisällön, voit nopeasti ja helposti löytää juuri mitä etsit. Asiakirjojen skannausratkaisullamme voit myös lähettää skannattuja asiakirjoja salasanalla suojatussa PDF-muodossa.

Four colleagues looking a PC screen

Paranna turvallisuutta ja seuraa sääntöjä

Asiakirjojen skannaus- ja laitteen hallintaratkaisullamme helpotat asiakirjojen etsintää ja suojaat tulostettuja, skannattuja ja kopioituja asiakirjojasi. Hyvillä rutiineilla luot digitaalisen työnkulun, joka tekee työstäsi sekä turvallisemman että helpomman.

Small workgroup informal meeting