Laitteidenhallintaratkaisut

Mikä on laitehallintaohjelmisto

Monitoimilaitettasi, eli pöytätulostintasi, tarvitset sekä tulostamiseen ja kopiontiin että faksaamiseen ja skannaukseen. Lisäksi laitteiden on toimittava samaan tahtiin kuin tiimisi. Laitteen hallinnan avulla voit analysoida, hallita ja suojata tulostimiasi yhdestä ainoasta tietokoneesta.

Office workers working at desks

Hallitse kaikkia tulostimiasi

Huolimatta siitä, jos sinulla on vain muutama tulostin tai monta monitoimilaitetta, saat nyt helposti yleiskuvan tilanteesta ja näet, että kaikki toimii niin kuin pitää.

Yksi tulostin joka lakkaa toimimasta, voi vaikuttaa koko työryhmään ja yrityksen toimintaan, vaikka kyseessä olisikin vain kopiokoneen paperimäärä. Laitteen hallintaratkaisumme yksinkertaistaa jokapäiväistä huoltoa kun sinun ei enää tarvitse valvoa väritasoja.

Product-Software-SRDM-Summary Screen

Valvo tulostimiasi

Laitteen hallinta suojaa tulostimiasi sekä hakkereilta, että asiakirjojen unohtamiselta tulostuslokeroon. Hallitsemalla tulostimiasi tietokoneestasi, saat hyvän yleiskuvan kaikista tulostimistasi. Sinua varoitetaan, jos joku, joka ei ole valtuutettu, yrittää muuttaa asetuksia. Voit myös tarkistaa, että kaikki tulostimesi seuraavat tietoturvasääntöjä. Tulostushallinnan avulla vältyt ongelmista, jotka voivat aiheuttaa käyttökatkoja, tehokkuuden menetystä tai turvallisuusrikkeitä.

 

Small workgroup in meeting room

Omistaa tulostimen hallintasuunnitelmat

Manuaalinen, viikoittainen väritasojen ja paperin tarkistaminen tulostushallinnan avulla ei ole tehokasta. Et huomaa ongelmia, kunnes on liian myöhäistä. Automatisoimalla hallintaa laitteen hallintaratkaisulla, voit keskittyä tärkeämpiin tehtäviin.

Kun jotakin tapahtuu, on tiedettävä tarkalleen mitä tehdä. Kyseessä ei ole ainoastaan ajan hukkaaminen tai se, että kollegat hermostuvat. Ammattimaisuus ja vastuunottaminen omista työtehtävistä vaikuttaa positiivisesti työryhmään, lisää luottamusta ja lisätä tehokkuutta.

Three colleagues reviewing on-screen content at PC

Haluatko lisätietoja?

Lue lisää miten voit lisätä tuottavuutta ja kasvattaa liiketoimintaasi.