Turvatulostus

Tulostimet ovat tärkeitä

5G - yhteyksien ja pilvipalvelujen avulla tehdyt digitaaliset muunnokset voivat lisätä tehokkuutta ja vähentää kustannuksia. Tämä koskee myös tyypillisiä toimistokoneita, kuten kopiokoneet ja tulostimet. Digitaalisen automatisoinnin ja tulostushallinnan yhdistäminen voi lisätä tehokkuutta ja turvallisuutta, vähentää ympäristövaikutuksia, ja jopa laskea kustannuksia.

Office workers working at desks

Pidä tehokkuutta silmällä

Tulostimien valvomien saattaa olla paras tapa varmistaa tehokuutta, mutta se voi myös olla aikaa vievää. Jos sinun tarvitsee fyysisesti tarkistaa jokaisen laitteen väritaso ja paperimäärä, ja myös löytää ja diagnosoida vikoja, se voi viedä suuren osan työajastasi.

Tulostushallinnan avulla pääset eroon manuaalisesta paperin ja väritason tarkistamisesta. Se kerää kaiken tiedon ja sinun tarvitsee vain vilkaista näyttöä. Asiakirjojen hallinta tapahtuu automaattisesti, se on helppoa ja säästää sekä aikaa että rahaa. Huolimatta kuinka monta tai minkä mallista tulostinta sinulla on, näet ne kaikki näytölläsi.

Three colleagues reviewing on-screen content at PC

Sääntöjen seuraaminen

Tulostusten ohjaaminen tarkoittaa sitä, että voit rajoittaa käyttöoikeuksia ja varmistaa, että ainoastaan he, jotka sitä tarvitsevat, voivat tulostaa, kopioida ja skannata. Samalla vähennät kustannuksia ja minimoit turhia väritulostuksia.

Voit vahvistaa turvallisuutta konfiguroimalla tulostushallintaa niin, että käyttäjien on tunnistauduttava ennen kuin hakevat asiakirjansa. Tämä on hyvä tapa välttää papereiden joutumista vääriin käsiin.

 

Product-Software-Job Accounting II-Login

Hyvä tulostushallinta

Asiakirjojen hallinnan suhteen – kyse ei ole ainoastaan jätemäärän vähentämisestä ja ympäristöpolitiikan ylläpitämisestä – se kulkee käsi kädessä toimistoturvallisuuden kanssa. Ilman asiakirja- ja tulostushallintaa et ehkä koskaan saa tietää jos joku on luvatta tulostanut, kopioinut tai skannannut arkaluonteisia asiakirjoja.

Suojatun tulostushallinnan avulla saat selville milloin ja miksi monitoimilaitettasi käytetään, ja kuka sitä käyttää.

Product-Software-Job Accounting II- Environment

Haluatko lisätietoja?

Lue lisää miten voit lisätä tuottavuutta ja kasvattaa liiketoimintaasi.