Asiakirjojen skannaus

Digitoi paperiasiakirjasi asiakirjojen skannausratkaisullamme

Asiakirjojen digitointi – eli prosessi, jossa skannaat, löydät ja tallennat paperiasiakirjan digitaalisesti – on yksinkertaisesti toimittava. Kyseessä voi olla vanhojen paperiasiakirjojen digitoimisesta, tai uusien tiedostojen luomisesta ja soveltamisesta eri työnkulkuihin.

Saadaksesi asiakirjojen työnkulun toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla, tarvitset sekä tulostinta että asiakirjojen skannausratkaisua. Tarvitset monitoimilaitteen tai kopiokoneen, joka voi skannata asiakirjojen skannausratkaisun avulla. Näin saat arkistoitua ja jaettua asiakirjasi turvallisesti ja tehokkaasti, ja voit myös editoida niitä eri työnkulkuvaiheissa

Three colleagues reviewing on-screen content

Astu digitaaliseen maailmaan

Ehkä sinun täytyy skannata laskuja, jotta voisit digitoida paperiasiakirjoja. Asiakirja täytyy silloin skannata, nimetä, arkistoida, indeksoida, jakaa ja tallentaa. Asiakirjojen skannausratkaisullamme voit automatisoida koko prosessin, ja säästää sekä aikaa että rahaa.

Jäljittävien ja haettavien tilastojen luominen tehostaa asiakirjojen hallintaa. Manuaalisen käsittelyn vähentäminen vähentää myös inhimillisiä erehdyksiä. Saat tehtyä työn sekä nopeammin, että varmemmin. Monitoimilaitteella ja asiakirjojen skannauksella voit jäljittää ja hakea jokaista asiakirjaa.

MFP scanning in colour

Automaattinen indeksointi ja sisällön analysointi

Olipa yrityksesi vaikka kuinka high tech, inhimillisiä erehdyksiä tapahtuu. Asiakirjojen skannausratkaisullamme vältät suuria virheitä. Jos yksikin asiakirja puuttuu, tiedät tarkalleen mistä etsiä.

Skannaamalla sisällönkuvauskenttiä ja asiakirjojen sisältöä, asiakirjojen skannaus indeksoi asiakirjasi älykkäästi niin, että löydät ne nopeasti. Valitse eri vaihtoehtoja digitaalisten asiakirjojesi tallentamiseen.

Laskujen ja asiakirjojen skannauksen avulla voit turvallisesti lähettää ja tallentaa arkaluonteisia asiakirjoja salasanalla suojatussa pdf-muodossa.

Product-Drivve Image Software on MFP panel

Hyötyä koko yritykselle

Asiakirjojen hallintaratkaisuista on hyötyä muillekin kuin vain valituille työryhmille ja osastoille. Hyvät rutiinit hyödyntävät koko toimistoa, vähentävät kustannuksia ja edesauttavat kestävyyttä.

Woman using tablet with colleagues at desks

Haluatko lisätietoja?

Lue lisää miten voit lisätä tuottavuutta ja kasvattaa liiketoimintaasi.