A3-monitoimilaitteet (mustavalko)

Sharpin A3-mustavalkokopiokoneet ja monitoimikoneet ovat kehitetty kaiken kokoisten yrityksien toiminnan tehostamiseen. Ne ovat helppokäyttöisiä, niitä on helppo yhdistää ja niillä on myös helppo työskennellä joka paikassa. Kopiokoneissa on monta turvallisuustoimintoa, jotka suojaavat sekä tulostinta että arkaluonteisia asiakirjoja.

Sharpin A3-mustavalkokopiokoneet ja monitoimikoneet tukevat montaa eri toimintoa ja nopeuksia. Ne sopivat hyvin osastoille tai tiimeille, jotka eivät tarvitse väritulostusta vaan ainoastaan monotulostusta, kopiointia ja skannausta. Niiden huolto on edullisempaa kuin värilaitteiden huolto ja ne sopivat joka alalle.

Sharpin A3-mustavalkokopiokoneet ja monitoimikoneet ovat kehitetty kaiken kokoisten yrityksien toiminnan tehostamiseen. Ne ovat helppokäyttöisiä, niitä on helppo yhdistää ja niillä on myös helppo työskennellä joka paikassa.

Kopiokoneissa on monta turvallisuustoimintoa, jotka suojaavat sekä tulostinta että arkaluonteisia asiakirjoja. Sharpin A3-mustavalkokopiokoneet ja monitoimikoneet tukevat montaa eri toimintoa ja nopeuksia. Ne sopivat hyvin osastoille tai tiimeille, jotka eivät tarvitse väritulostusta vaan ainoastaan monotulostusta, kopiointia ja skannausta. Niiden huolto on edullisempaa kuin värilaitteiden huolto ja ne sopivat joka alalle.

Uusissa BP-tulostimissamme on Microsoft® Teams -valmius - katso lisää täältä.

Suodata tuloksia

Näytetään 12/13 tuloksista