8K_32tum

Lehdistötiedote: Kalibroitava 8K-näyttö Sharpilta ammattilaisille

Sharp julkaisee 8K-näytön, jonka häikäisevä kirkkaus on 1000 cd / m². Sharp 8M-B32C1 on 32 tuuman 8K HDR -näyttö, jossa on yli 33,2 miljoonaa pikseliä ja joka tuottaa veitsenteräviä kuvia ja uskomattoman värien toiston.

- Olen ylpeä siitä, että Sharp 8M-B32C1 elää perintönsä mukaisesti olemalla eturintamassa ja viemällä kehitystä eteenpäin. Uusi 8K-näyttö on jälleen todiste siitä, että me Sharpilla toimitamme oikeat työvälineet yrityksille, joissa korkein laatu on tärkeintä, sanoo Juha Ruohisto, Sharpin Suomen VS/AV - ratkaisuista vastaava johtaja.

Korkean kuvanlaadun ja tarkan värintoiston varmistamiseksi näyttö käyttää Sharpin UCCT-ohjelmistoa. UCCT tulee sanoista Uniformity Calibration Correction Technology, mikä tarkoittaa, että näyttö korjaa kuvan mittaamalla epäsäännöllisyyksiä ja seinäefektejä ja kompensoi niitä. Tuloksena on tasainen valkoinen piste (White point) ja värien yhtenäisyys koko näytöllä

Display Calibration Utility -ohjelmiston avulla voit säätää värejä tarkemmin, mikä tekee näytöstä ihanteellisen digitaalisten tekijöiden elokuva-, valokuvaus- ja mediatuotannossa tai pelaajille ja 3D-teollisuudelle.