Group of colleagues on Teams call in meeting room

Mikä Windows collaboration display on?

Windows collaboration display on uudentyyppinen interaktiivinen näyttö kokouksia ja tiimityötä varten. Microsoftin vaatimusten mukaisessa näytössä yhdistyvät Sharpin palkittu kosketusteknologia ja ympäristöolosuhteita, esimerkiksi lämpötilaa ja ilmanlaatua tarkkailevat IoT-anturit.

Sharpin ja Microsoftin yhteistyössä kehittämä 70" älynäyttö esitellään ISE-messuilla helmikuussa. Sharpin Windows collaboration display on erittäin helppokäyttöinen ja helposti liitettävä – osallistujat voivat yksinkertaisesti kävellä sisään, kytkeä laitteensa ja työskennellä yhdessä – mutta sen lisäksi se myös tarkkailee ympäristöä ja auttaa tekemään olosuhteista optimaaliset.

Se on interaktiivisen näytön seuraava kehitysaskel, ensimmäinen älyrakennuksiin valmis laite ja ensimmäinen, joka tutkii esineiden internetin mahdollisuuksia tehdä kokoustiloistamme tuottavampia paikkoja.

WCD: Helppo käyttää ja helppo yhdistää
Interaktiivisessa 4K-näytössä on käytetty Sharpin viimeisintä kapasitiivista P‑CAP‑30‑pistekosketusnäyttöteknologiaa, mikä tekee sille kirjoittamisesta ja siltä lukemisesta helppoa.

Sharpin Pen-on-Paper-tekniikka tarjoaa välittömän ja tarkan kirjoituskokemuksen, joka muistuttaa oikean kynän käyttöä kirjoituspaperilla. Valinnaisella nelipainikkeisella aktiivikynällä on mahdollista luoda vielä intuitiivisempi kosketuskokemus, joka lisää käyttäjän varmuutta esityksen aikana.

Palm rejection -teknologia merkitsee sitä, että kättä voidaan vapaasti lepuuttaa näytöllä eikä näyttö reagoi siihen. Tämäkin parantaa käyttäjäkokemusta.

Koska yhdistäminen on helppoa, osallistujat voivat yksinkertaisesti kävellä kokoustilaan, muodostaa yhteyden näyttöön nopeasti ja aloittaa työskentelyn.

USB-C-portti tarjoaa yksinkertaisen yhteyden, joka kattaa kaikki video-, kosketus- ja verkkotietotarpeet ja vieläpä lataa siihen liitettävän laitteen. Integroitu langaton peilaus tekee tietojen jakamisesta PC:ltä, kannettavalta, matkapuhelimilta ja tablet-laitteilta helppoa ilman liitäntäjohtoja. WCD tukee Miracastia Windows- ja Android-käyttöjärjestelmille.

WCD: IoT:llä tehdään kokoushuoneista tuottavampia
Sharpin oman palkitun kosketusteknologian lisäksi WCD:ssä on myös suuri määrä Internet of Things (IoT) -antureita, joita voidaan käyttää Microsoftin Azure Digital Twins ‑palvelun kanssa yhteistyötilojen parempaan valvontaan ja hallintaan.

Anturit syöttävät tietoa internetin pilvipalveluille, esim. Azure Digital Twins -alustalle, jolloin IT-pääkäyttäjät ja kiinteistönhoitajat voivat valvoa monia seikkoja, kuten kokouskäyttöä, ilmanlaatua, ympäristön valoa, lämpötilaa ja jopa kosteutta.

Tarkkailemalla näitä olosuhteita yritykset pystyvät miettimään, miten niistä voidaan tehdä ihanteelliset. Esimerkiksi kaikkein yksinkertaisimmalla tasolla näyttö antaa tarkkaa tietoa siitä, kuinka usein kokoushuonetta käytetään ja mitkä ovat kiireisimpiä ja hiljaisimpia aikoja.

WCD: Helppoa videoneuvottelua ja etätyöskentelyä
Videoneuvotteluja varten näytössä on integroitu 4K-resoluution kamera, jonka näkökenttä (FoV) on 120 astetta ja pystysuuntainen kallistus täysin säädettävissä neulanterävän kuvanlaadun aikaansaamiseksi. Puhekomentoja varten optimoidut kauko- ja lähikenttämikrofonit voivat vastaanottaa ääntä 4–6 metrin päästä. Kaksi 10 watin takakaiutinta antavat kokouksiisi parhaan äänenlaadun.

WCD: Tuttuja ja yhteensopivia työkaluja
WCD täyttää Microsoftin Windows 10:n vaatimukset ja on suunniteltu toimimaan saumattomasti monien Office 365 -ohjelmistoon perustuvien Microsoft-työkalujen kanssa. Nämä työkalut tarjoavat yrityksille digitaalisen tiimiyhteistyön keskuksen Microsoft Teamsin avulla. Se on yhteistyöalusta, joka yhdistää keskustelut, sisällön ja työkalut yhteen paikkaan.

Keväällä 2019 myyntiin tuleva WCD edustaa uusia työtapoja tiimeille paikasta ja projektista riippumatta.

Jos haluat esittelyn, rekisteröidy ja tule käymään osastollamme ISE-messuilla tai ota yhteyttä