För Polygon är säkerheten avgörande

Kun kaikki tuntuu olevan lopussa, Polygonin työ alkaa

Kiinteistössä tapahtuu odottamaton vesivahinko tai syttyyvtulipalo. Polygonin väki tapaa päivittäin ihmisiä, jotka ovat kokeneet kovia.

Polygon on maailmanlaajuinen kiinteistövahinkojen hallinnan asiantuntija, jolla on sekä pieniä että suuria asiakkaita - yksityishenkilöitä, yrityksiä, organisaatioita ja viranomaisia.

Tiedon jakaminen nopeasti, helposti ja luotettavasti edellyttää sujuvaa viestintää useiden eri toimijoiden välillä.

Tiedon jakaminen
Osaamisen ja vahvan tietoturvan avulla tiedot ja asiakirjat käsitellään luottamuksellisesti ja määräystenmukaisesti. Nopeasti ja oikein toimimalla vahinkoja voidaan rajoittaa ja kaikkien asianosaisten kustannuksia pienentää.

Tulostimet ja monitoimilaitteet ovat nykyään usein välttämättömiä asiakirjatyönkulkujen ja liiketoimintaprosessien hallinnan välineitä. Jos laitteita ei käsitellä asianmukaisesti, niistä voi tulla heikkoja kohtia verkon ja tietoturvan kannalta. Mitä edistyneempiä ja integroidumpia monitoimilaitteet ovat, sitä suuremmalle riskille kopioidut, tulostetut, skannatut ja faksatut luottamukselliset tiedot altistuvat.

"Sharp teki kaikesta meille helpompaa"
Polygon on markkinajohtaja ja toiminnassa joka päivä vuoden ja vuorokauden ympäri. Kun yrityksessä tarvittiin apua turvallisen mobiilitulostuksen toteuttamiseen, Sharp oli kymmenvuotisen asiakassuhteen ansiosta itsestään selvä valinta.

–Sharp on aina toimittanut meille arkeamme helpottavia ratkaisuja, sanoo IT-päällikkö Marko Alakoski Polygonista.

–Tällä kertaa käännyimme Sharpin puoleen, koska meidän on voitava tulostaa mobiilisti ja silloin ennen kaikkea turvallisesti. Perusedellytyksenä on, että voimme tulostaa nopeasti ja turvallisesti valitsemallamme verkkomme laitteella.

– Meillä on paljon asiakastietoja, jotka on suojattava, ja samalla tietysti haluamme pitää tulostuskustannukset kurissa, Marko Alakoski kertoo.

30 konttoria
Ympäri Suomen tarvitaan useita laitteita, ja kun luotettavan mobiilitulostuksen tarve ilmeni, MX-A3-laitteita toimittava Sharp oli itsestään selvä valinta.

Hyvä yhdistelmä ohjelmistoja ja laitteita
–Polygon halusi yksinkertaisen tietoturvaratkaisun, joka sopii heidän kaikkiin laitteisiinsa ja joka ei edellyttänyt kortinlukijoiden hankkimista. Siksi valittiin SafeQ-ohjelmisto, joka on ainoa nämä vaatimukset täyttävä ratkaisu, kertoo järjestelmäasiantuntija Olli Nurminen Sharpilta.

–SafeQ:n avulla tulostusympäristö voidaan optimoida riippumatta siitä, onko Polygonilla vain pari laitetta vai useita ja ovatko ne samaa vai eri mallia. SafeQ:n avulla voi hallita tulostus-, skannaus- ja kopiointioikeuksia, mikä parantaa tulostustoimintojen tietoturvaa, sanoo myyntivastaava Mika Mikkola Sharpilta.

–Oli mahtavaa olla yhteistyössä Polygonin kanssa ja löytää heille parhaat mahdolliset ratkaisut. Yhteistyö on todella mukavaa, kun asiakas haluaa toimia pitkäjänteisesti, kertoo myyntivastaava Mika Mikkola Sharpilta.

–Ratkaisu on toiminut todella hyvin. Saimme juuri sellaisen ratkaisun kuin halusimme ja olemme erittäin tyytyväisiä sen toimintaan, Marko Alakoski sanoo.

Kymmenen vuotta yhteistyötä on pitkä aika. Miksi Sharp vuodesta toiseen?
–Laitteet, palvelu ja ratkaisut! Ne sopivat meidän tarpeisiimme. Ja jos jotain ongelmaa tulee, Sharp hoitaa asian aina todella nopeasti ja sujuvasti. Tällä on meille suuri merkitys, Polygonin IT‑päällikkö Marko Alakoski toteaa.