Papercut-Printer-Software

PaperCut Hive, Sharpille uusi pilvipohjainen (SaaS) tulostuksenhallintaratkaisu

Suomessa Sharp laajentaa tarjontaansa tulostuksenhallinta- ja turvatulostusratkaisuissa. Jatkossa Sharpin palveluvalikoimasta löytyy myös pilvipohjainen (SaaS) tulostuksenhallinta- ja turvatulostusratkaisu PaperCut Hive.

Sharpilla on PaperCut:n ratkaisuista laajasti kokemusta jo muista Euroopan maista ja nyt todettiin ajoituksen olevan otollinen laajentaa tarjontaa myös Suomen markkinoille.

”Digitaalisissa työympäristöissä sekä hybridityön kasvaessa on selvästi kysyntää helppokäyttöisille ja tietoturvallisille tulostusratkaisuille. Monet meidän asiakkaistamme hakevat myös ratkaisuja, missä he voivat luopua omista tulostuspalvelimistaan sekä säästää kustannuksissa”, pohtii Sharpin maajohtaja Michael Ljungqvist.

Mainio ratkaisu hybridityöläisille
Yhä useammalle tietotyöläiselle hybridityö on tullut jäädäkseen. Useassa yrityksessä henkilöstö voi vapaasti liikkua eri toimistojen sekä kotitoimiston välillä. PaperCut Hiven avulla tulostimien ja tulosteiden hallinta on yksinkertaista. Sharpin ”follow-me”-ratkaisuilla henkilöstö voi tulostaa yhdellä toimistolla ja poimia fyysisen tulosteen toisella toimistolla helposti matkaansa.

Tietoturvan merkitys korostuu, ei enää printtereissä lojuvia papereita
Tietosuoja ja tietoturva ovat aina olleet tärkeitä asioita, mutta vallitsevassa maailmantilanteessa sen merkitys on korostunut entisestään. PaperCut Hive:ssä on tietoturvan saralla mm. edistynyt käyttäjien todennus, sekä end-to-end salaukset. Skaalautuvan pilvipalvelun sekä automaattisten päivityksien johdosta tulostuspalvelut ovat aina ajan tasalla sekä saavutettavissa.

Käyttäjien ekologisuuden ja kustannustietoisuuden lisäämien
PaperCut Hive:ssä on myös helppokäyttöisiä ja oivaltavia toiminnallisuuksia käyttäjien kustannustietoisuuden ohjaamiseen mm. kaksipuoleisten tulosteiden sekä mustavalkotulosteiden osalta. Yleisesti ottaen myös turvatulostuksen käyttöönotto vähentää turhien tulosteiden määrää mikä luonnollisesti on ekologisempaa tulostimien käyttöä.

”Ekologisuus näkyy koko ajan enemmän ja enemmän asiakkaidemme valinnoissa, joten uskon, että PaperCut Hiven älykkäät toiminallisuudet tukevat myös näitä valintoja”, miettii maajohtaja Michael Ljungvist.

Lisätietoja ratkaisusta ja tule kokeilemaan ratkaisua käytännössä:
PaperCut Hive -ratkaisut nähtävissä Sharpin uudessa Showroomissa Helsingin Pitäjänmäellä. Tiedustelut ja lisätietoja antaa Sharpin maajohtaja Michael Ljungqvist, michael.ljungqvist@sharp.eu ja puh. 0400237774