Ravintolat ja kahvilat

Digitaalisilla näytöillä voit vaikuttaa ostospäätöksiin, lisätä myyntiä ja parantaa asiakkaan kokemusta. Digitaalinen ruokalista on helppo, joustava ja aikaa säästävä. Käytä erilaisia näyttöjä eri paikoissa ja sovella viestintää sijoituksen mukaan – näyteikkunalla, seinällä, kadulla tai sisäänkäynnin vierellä. Täydennä ratkaisua kosketusnäytöllä, niin saat täydellisen itsepalvelun jonka avulla asiakas voi itse tilata, maksaa ja hakea ruokansa.

Päivitä viikon lounaslistaa

Ruokalistojen päivittäminen vie aikaa – se on monimutkaista ja aterioiden lisääminen ja poistaminen voi osoittautua kalliiksi. Digitaaliseen opastukseen sovelletulla näytöllä päivität helposti ruokalistoja ja hintoja.

Voit ajoittaa sisältöä automaattisesti, näyttää lounaslistaa 11.00–14.00 välillä ja sen jälkeen illan ruokalistaa. Nettipohjaisen rajapintamme avulla hallitset näyttöjäsi mistä tahansa. Voit myös määrittää joka näytölle eri ruokalistat.

Gourmet pizza promo on digital signage-Audio Visual-Product

Huuda vähemmän, tarjoile enemmän

Käytätkö meidän kassajärjestelmää? Silloin ravintolallasi voi olla hyötyä joustavista ja kätevistä näytöistämme. Ne on sovellettu juuri sinun ravintolasi työkulkuun ne lähettävät tilauslaput suoraan keittiöön. Kokit saavat selkeän yleiskuvan tilauksista, ja sekä vieras-, että tarjoiluhenkilökunta voivat seurata tilausta kunnes ruoka on valmis haettavaksi.

POS_digitalBong