Info- ja opasteratkaisut

Näytöllä viestität tietoa kuva- teksti- ja videomuodossa. Valitse itse käyttöalueesi. Sijoituksesta huolimatta, hallitset helposti näyttöjen sisältöä. Päivitä materiaaliasi ja synkronoi näyttöjesi sisältöä nettipohjaisella ratkaisullamme mistä tahansa.

Lisää sitoutumista liikkeessäsi

Asiakkaasi ja vieraasi odottavat yhtenäistä kokemusta ja samoja tarjouksia nettikaupassa kuin liikkeessä.  Digitaalisen opastuksen avulla voit vastata asiakkaittesi odotuksiin, ajoittamalla kampanjoita ja soveltamalla tarjouksia alueen mukaisesti. Nettipohjaisella ratkaisullamme markkinointiosasto voi hallita näyttöjen sisältöä sijoituksesta huolimatta.

Large digital displays in clothes store-Audio Visual-Product

Sisäinen viestintä

Tilastojen visualisoiminen, reaaliajassa myyminen ja oikean tiedon välittäminen kollegoille oikeaan aikaan voi olla yrityksellesi ratkaisevaa. Näyttöjen avulla voit viestittää henkilökunnan tiloissa ja käytävissä nopeasti ja selkeästi.

Jos sinulla ei ole internetyhteyttä, voit luoda ja tallentaa materiaalisi USB-muistille, jonka liität näyttöösi. 

digital signage

Toivota kaikki tervetulleiksi

Digitaalisella opastuksella (digital signage) toivotat kaikki tervetulleiksi – vieraat, potilaat, asiakkaat, oppilaat ja henkilökunnan. Ajoita ja julkaise tietosi, esimerkiksi aukioloajat tai odotusajat. Käytä meidän mallejamme, tai luo oma mallisi yrityksesi väreillä ja logolla.

Esimerkkejä siitä, mitä näytöillä voi viestittää:
Tulevat tapahtumat
Joukkoliikenne
RSS uutissyötteitä
”Huolto meneillään”
Sosiaaliset mediat
Säätiedotus
 

welcome screen 2