Modern office with printer and display

Tuotteet ja palvelut

Kaikki digitaaliselle työpaikalle.

Tulostimet ja kopiokoneet

Meillä on kattava valikoima kopiokoneita ja tulostimia, joita voidaan mukauttaa tarpeidesi mukaan. Valikoimistamme löytyy kaikki kotitoimistoille ja pienille yrityksille tarkoitetuista yksinkertaisista pöytätulostimista verkkoon liitettäviin monitoimijärjestelmiin yrityksille ja organisaatioille, joissa on paljon työntekijöitä. Lisäksi tarjoamme todella suuria tulostimia, jotka on tarkoitettu yrityksen sisäisiin painotarpeisiin.

Three colleagues working at co-working desk with printer in background

Näytöt ja audiovisuaaliset tuotteet

Saat meiltä älykkäitä näyttöratkaisuja, kuten interaktiivisia näyttöjä ja digitaalisia opasteita kokoushuoneisiin sekä videokonferensseihin sopivia näyttöjä.
 

Five people in meeting room with windows collaboration display from Sharp

Muut palvelut ja ratkaisut

Vierailijat voidaan kirjata vierailijoidenhallintajärjestelmän kautta saapuneiksi ja heidän sijaintiaan rakennuksessa tai ulkoalueella voidaan seurata.

Synappx on innovatiivinen alusta, jonka sovellukset ja palvelut ovat yhteensopivia nykyisten toimistolaitteidesi kanssa. Näin voit hyödyntää suoraviivaisia ratkaisuja. Jaa tai tulosta tietoa juuri siellä, missä sitä tarvitaan. Kokoustilojen älykkäämpi hallinta helpottaa yhteistyötä.
 

People clapping in a meeting room with an on-screen presentation and printer in the background